BAZAR

Când va emite din nou Radio Guerrilla

„Saptamana viitoare pregatim deja actele pentru ANCOM. Ne dorim ca undeva la sfarsitul lui ianuarie, inceputul lui februarie sa emitem deja, daca totul va fi in regula. Avem lista de necesar facuta, dar evident ca nu puteam demara nimic inainte de a avea licentele”, a spus Mihai Dobrovolschi într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Finantarea pentru Bucuresti va veni din surse proprii, potrivit lui Dobrovolschi. „Eu zic ca finantarea e ultima problema. Am primit multe asigurari. Ne bazam pe o sustinere din piata. Pe faptul ca agentiile de publicitate vor intelege importanta nisei pe care o reprezinta Radio Guerrilla. Exista solutii si, garantez, sunt solutii care inlatura orice fel de ingerinta a cuiva in continutul editorial al statiei”, a completat acesta.

În ceea ce priveşte situaţia Gold FM, Mihai Dobrovolschi a declarat că le-a propus acestora sa faca un parteneriat. „Putem fi complementari, ramanand pe aceeasi structură demografica a publicului. Ei ar putea prelua structura de greatist hits, muzica de calitate din 90 incoace. Pot fi sinergice Gold si Guerrilla. Depinde si de ei, ce isi doresc”, a mai spus Doborvolschi.

Mai mult pe Paginademedia.ro.

Radio Guerrilla a primit şapte frecvenţe de la CNA. La Bucureşti, Radio Guerrilla va putea fi ascultat pe frecvenţa 94,8. Cealaltă licenţă cu acoperire în Capitală (106,2) a fost acordată postului Antena 3, care vrea să lanseze postul de radio 3FM. Mai multe detalii aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button