Când și ce cadouri oferi unei femei?

de:
13 nov. 2018
6 Afișari
Când și ce cadouri oferi unei femei?

Ne-am gândit să venim în sprijinul dumneavoastră și să propunem câteva sugestii de cadouri din perspectiva ocaziei ce prilejuiește alegerea sa: zile de naștere, zile de onomastică, ziua îndrăgostiților, sărbători pascale, sărbătorile de iarnă sau aniversarea căsătoriei.

  1. Cadouri pentru femei de ziua de naștere

Ziua de naștere a unei femei este ziua când aceasta primește multe cadouri. De aceea vă propunem să alegeți genul de cadou care să fie o supriză pentru ea. Supriza poate consta în cadoul propriu-zis, în ambalarea sa jucăușă sau în modul cum este oferit. Cu siguranță alegerea cadoului depinde și de relația pe care o aveți cu femeia respectivă. Pentru femeile apropiate, soție sau iubită, puteți alege cadori mai personale, precum un set de manichiură-pedichiură sau un portofel elegant din piele, iar pentru celelalte doamne vă recomandăm cadouri care să arate cât de mult le respectați, precum un port visit card din piele sau o cutie de ceasuri elegantă.

 

  1. Cadouri pentru femei de onomastică

De onomastică, nu se oferă cadouri semnificative, însă o mică atenție din partea dumneavoastră este exact ceea ce trebuie. Dacă vreți să oferiți un cadou de onomastică pentru șefa dumneavoastră, vă sugerăm să alegeți un mesaj decorativ, un citat moiovațional de exemplu pe care să-l păstreze la birou sau un ceas original de birou. Pentru soție sau iubită. alege un cadou care sa-i vorbească despre cât de mult înseamnă ea pentru tine, precum o cutie rafinată de păstrare a bijuteriilor. Gestul tău demonstrează atenția ta pentru detalii, ceea ce ele vor aprecia foarte mult. 

 

  1. Cadouri pentru femei de ziua îndrăgostiților

De ziua îndrăgostiților este momentul să alegeți un cadou surprinzător și romantic pentru soția sau iubita dumneavoastră. Cadourile personalizate cu un mesaj de iubire sunt cea mai bună alegere. Vă recomandăm o busolă elegantă pe care să gravați un text încărcat de semnificații pentru amândoi sau dacă alegeți un acdou clasic, strecurații un mesaj de iubire care să o surprindă. De exemplu, un portofel elegant de piele în care să găsească în fiecare compartiment motivele pentru care o iubești și de ce o consideri sufletul tău pereche. Nu va fie teamă să fiți romantici, de ziua iubirii totul e permis! 

  1. Cadouri pentru femei de sărbătorile pascale

De sărbătorile pascale, tradiția spune că trebuie să ai ceva nou. Cum cei mai mulți dintre noi aleg hainele ca și cadou, vă recomadăm să vă orientați spre accesorii de data aceasta. Cele mai indicate cadouri sunt: o geantă originală de piele sau o trusa de manichiură, dacă are nevoie. Combinați artisticul cu caracterul practic al unui cadou și veți avea toată atenția și iubirea femeilor din viața dumneavoastră. 

 

  1. Cadouri pentru femei de Crăciun

De Crăciun, cadoul diferă în funcție de relația pe care o ai cu femeia căreia vrei să-i faci cadou. Dacă pentru soție, vrei să-i oferi ceea ce-și doreste sau ce are nevoie, cum ar fi o casetă de bijuterii, o geantă de piele unică sau o trusă de manichiură. Pentru șefă sau pentru nașă, cadoul trebuie să transmită respect si mulțumire. Puteți alege un portcard de piele sau o casetă elegantă de bijuterii, iar doamnele vor aprecia gestul dumneavoastră. 

 

  1. Cadouri pentru femei la aniversarea căsătoriei

Acest moment special al relației dumneavoastră merită marcat așa cum se cuvine. Alegeți un cadou încărcat de semnificații care să o impresioneze pe cea mai dragă ființă din viața dumneavoastră. Poate fi o busolă gravată cu un mesaj personalizat de iubire, inițialele numelor, numărul anilor petrecuți împreună sau un mesaj încărcat de sens pentru amândoi, precum “să găsești întotdeauna drumul spre inima mea!”

Pentru a marca mai bine semnificaţia cadoului dumneavoastră, puteţi apela la serviciile de personalizare oferite de iLUX.ro și puteți cere sfatul specialiștilor de aici. Nu vă temeţi să personalizaţi cadoul oferit unei femei, deoarece acestea apreciază exprimarea oricăror emoţii calde şi sincere venite din partea celor dragi. Și nu uitați, bucuria de căuta și de a găsi cadoul potrivit pentru cineva drag și admirat este la fel de valoroasă ca și cea de a primi un cadou. Fiecare moment al vieții noastre sunt tot atâtea prilejuri de a ne bucura unii de alții.

Haideți să le facem memorabile, alegând să dăruim cadouri elegante ce aduc bucurie pe fețele celor dragi și multă iubire și recunoștință în sufletele acestora! A dărui este un act de generozitate de neprețuit.

Cookies