Când se vor deschide restaurantele din București. Anunțul Prefectului Capitalei

27 apr. 2021
206 Afișari
Când se vor deschide restaurantele din București. Anunțul Prefectului Capitalei

Avem un răspuns la întrebarea când se vor deschide restaurantele din București. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a lămurit problema.

Când se vor deschide restaurantele din București. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a făcut, luni, declarații, conform Agerpres, despre momentul în care se vor deschide restaurantele din București.

Când se vor deschide restaurantele din București

Conform acestuia, sălile de spectacole şi restaurantele vor fi deschise parţial când indicele COVID-19 va scădea sub 3 la mia de locuitori.

„Sălile de spectacole, la fel ca şi restaurantele, vor fi deschise parţial, şi anume cu capacitatea de 30%, abia după ce indicele de infectare va coborî sub 3 la mie (…). Având în vedere trendul descendent, ar putea să se întâmple într-o săptămână”, a spus Alin Stoica, conform Agerpres.ro.

În altă ordine idei, el a menţionat că sunt stabilite deja măsurile pentru perioada Paştelui, precizând că a discutat cu clerul modalitatea în care vor fi organizate slujbele în biserică şi că în magazine se vor lua măsurile discutate deja cu patronatele din comerţ.

„E acel ghid pe care l-am făcut pentru toate magazinele, care, dacă va fi respectat, va duce la o scădere a aglomerărilor. Trebuie să ne aşteptăm la o aglomerare, am văzut că în fiecare an, în preajma sărbătorilor, se produc astfel de aglomerări şi atunci şi noi avem un pic de responsabilitate să ne facem programul de cumpărături în aşa fel încât să evităm aglomerarea”, a spus Alin Stoica.

Cookies