Un alt termen pentru deschiderea Parcului Drumul Taberei anunţat de primarul Rareş Mănescu. DOCUMENT

de:
25 feb. 2015
0 Afișari
Un alt termen pentru deschiderea Parcului Drumul Taberei anunţat de primarul Rareş Mănescu. DOCUMENT

DESCHIDERE PARCUL DRUMUL TABEREI. Rareș Mănescu anunță locuitorii Sectorului 6, prin scrisoarea anuală referitoare la activitatea primăriei, că Parcul Drumul Taberei se va deschide la începutul primăverii, motivând întârzierea prin necesitatea efectuării tuturor testelor de siguranță publică.

„Parcul Drumul Taberei va fi deschis la începutul acestei primăveri. Am încercat să grăbim ritmul de lucru, dar este obligatoriu ca toate lucrările efectuate în parc să respete cu strictețe standardele de siguranță publică. Chiar dacă membrii comunității au fost nemulțumiți, este esențial ca lucrările de detaliu, foarte amănunțite și dependente de condițiile meteo, să fie bine făcute. Regretăm disconfortul creat, dar considerăm că testele de siguranță sunt foarte importante”, se arată în mesajul primarului Rareș Mănescu, transmis locuitorilor sectorului odată cu înștiințarea de plată a impozitului.

Mesajul primarului Mănescu a fost postat pe forumul metrouusor.com de catre utilizatorul Gabi23.

foto

foto

În replică, Ştefan Florescu – preşedintele Fundaţiei „Din suflet, pentru suflet”, unul dintre bucureştenii care au protestat sâmbătă în Parcul Drumul Taberei, susţine că din informaţiile pe care le are, parcul nu va fi redeschis în această primăvară. „După ce a avansat cinci termene de finalizare pentru Parcul Drumul Taberei, care nu au fost niciodată respectate, iată cum primarul Rareş Mănescu se floseşte de scrisoarea anuală pe care legea îl obligă să o trimită contribuabililor din Sectorul 6. A alocat două fraze în care spune că va inaugura parcul în această primăvară. Asta în contextul în care parcul rămâne un adevărat şantier, iar societatea de construcţii care ar trebui să lucreze în incintă, trage chiulul, fiindcă nu a fost plătită pentru cât a prestat. Iar singura activitate care se desfăşoară este cea de pază. Pază a ce? A unui veşnic şantier abandonat, eternul inaugurabil Parc Drumul Taberei”, a declarat pentru B365.ro Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din suflet, pentru suflet”. 

Zeci de bucureşteni din Sectorul 6 au participat, sâmbătă, 21 februarie, la protestul organizat în parcul Drumul Taberei ca urmare a faptului că parcul este şi acum închis, deşi autorităţile locale au anunţat de multiple ori că lucrările se apropie de final. Câteva zeci de persoane prezente la eveniment au scandat „Vrem parcul înapoi!” şi au cerut Primăriei Sectorului 6 să reamenajeze spaţiile verzi şi locurile de joacă pentru copii.

CITEȘTE ȘI: Cum a involuat Parcul Drumul Taberei din 2011 până acum – distrugerea spațiului verde. VIDEO

DESCHIDERE PARCUL DRUMUL TABEREI. Lucrările de modernizare a parcului Drumul Taberei au început în primăvara anului 2013, atunci autoritățile promiteau redeschiderea parcului după aproape un an, adică în vara anului 2014, însă lucrările s-au prelungit până în prezent.

Reamintim că în luna martie a anului trecut, reprezentanții autorității locale anunțau că lucrările au fost finalizate în proporție de 70% și promiteau că în a doua parte a anului 2014 bucureștenii se vor putea relaxa din nou în Parcul Drumul Taberei. Detalii aici.

Cookies