ARHIVA B365

Când se ridică RESTRICŢIILE de circulaţie pe Ion Mihalache în zona spitalului Filantropia

Devansarea termenului anunţat iniţial de la 90 la 50 de zile a fost posibilă în urma deciziilor de organizare a modului în care sunt efectuate lucrările de reparaţii la conductele aferente reţelei primare de termoficare.

Ne bucură că putem asigura normalitatea traficului în Capitală, mai ales că data de 12 septembrie înseamnă reînceperea cursurilor pentru elevi şi iminent, o intensificare a traficului. Echipele noastre au lucrat câte 16 ore pe zi pentru a finaliza această lucrare, astfel încât bucureştenii să fie cât mai puţin deranjaţi de şantierul din zona spitalului. Este, dacă vreţi, o moştenire pe care o las pentru normalitate, într-un oraş capitală europeană. În ceea ce priveşte efectele lucrării, cu siguranţă acestea vor fi resimţite de cetăţeni în sezonul rece„, a declarat Valentin Viţalariu, director general al RADET.

În 25 iulie 2016 au început lucrările de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1, cu o vechime în exploatare de peste 35 de ani. Tronsonul de reţea termică are o lungime de aproximativ 330 de metri liniari.

Beneficiarii direcţi ai acestei lucrări sunt locuitorii zonelor Iancu de Hunedoara, Dorobanţi, Floreasca, Ştefan cel Mare, Aviaţiei, sau zona Aeroportului Băneasa.

CITEŞTE ŞI RADET are un nou Consiliu de Administraţie


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button