VREMEA

Când se îndreaptă vremea. Vezi prognoza pe 3 zile

Duminica, vremea ramane racoroasa si ploile inca nu ne parasesc. Aversele cu descarcari electrice dar si rafalele de vant vizeaza duminica nordul, centrul, estul si sud-estul tarii, dar mai ales Moldova si zona de munte. In Bucureşti, va ploua pe parcursul zilei, iar temperaturile nu vor depăşi 25 de grade.

In vestul si sud-vestul teritoriului vremea este ceva mai buna, aici se anunta cer variabil si ploi doar pe alocuri, mai ales la munte. Temperaturile raman cu 5-6 grade mai scazute decat ar trebui spre mijlocul lunii august.

Luni, instabilitatea atmosferică se menţine îndeosebi în regiunile nordice, estice şi centrale, precum şi în zona de munte, unde local vor fi averse şi posibile descărcări electrice.  Dar în vest şi sud-vest abia daca mai cade vreun strop de ploaie, în schimb vântul se înteţeşte în aproape toată ţara, sporind senzaţia de răcoare pe care o confirmă temperaturile, cuprinse între 17 grade în zonele depresionare şi 28 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei.

În Bucureşti,  temperatura aerului creste usor fata de ziua precedentă, vremea se mentine racoroasă. Maxima va fi de 27-28 de grade, iar norii care înca trenează în prima parte a zilei, cand mai pot să scuture câţiva stropi de ploaie, se risipesc treptat, iar soarele devine tot mai generos.

Pentru marţi, vremea frumoasa revine, temperaturile vor creste pana la 31 de grade. Vor mai fi si cateva averse izolate de ploaie, mai ales in zonele de munte.

Vreme frumoasă marţi şi în Bucureşti, cu cer variabil şi vânt moderat, destul soare şi 28 de grade în termometre la amiază.

Luni instabilitatea atmosferică se menţine îndeosebi în regiunile nordice, estice şi centrale, precum şi în zona de munte, unde local vor fi averse şi, posibil, descărcări electrice. Dar în vest şi sud-vest abia daca mai cade vreun strop de ploaie, în schimb vântul se înteţeşte în aproape toată ţara, sporind senzaţia de răcoare pe care o confirmă temperaturile, cuprinse între 17 grade în zonele depresionare şi 28 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei.

Şi în Capitală, deşi temperatura aerului creşte usor faţă de ziua precedentă, vremea se menţine racoroasă. Maxima va fi de 27-28 de grade, iar norii care încă trenează în prima parte a zilei, când mai pot să scuture câţiva stropi de ploaie, se risipesc treptat, iar soarele devine tot mai generos.

Marţi deja vorbim despre vreme frumoasă, cu temperaturi potrivite pentru mijloc de august, de la 20-21 de garde în depresiuni până la 31 în sudul extrem al ţării. Iar cele câteva averse prognozate de meteorologi pentru această zi sunt de interes doar pentru zona de munte, în restul teritoriului soarele predomină şi se anunţă, în sfârşit, o zi plăcută de vară.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button