Când se deschide magazinul Jumbo din Bucureşti

de:
15 oct. 2013
1 Afișari
Când se deschide magazinul Jumbo din Bucureşti

Jumbo Group, cel mai mare retailer de jucării, produse pentru copii şi decoraţiuni interioare din Grecia, va deschide, pe 18 octombrie, în Timişoara, primul său magazin din România.

Al doilea magazin al grupului grecesc se va deschide în Capitală, pe Bulevardul Theodor Pallady, la ieşirea spre Autostrada Soarelui, luna viitoare. Este vorba despre o unitate cu o suprafaţă de 14.000 de mp în Bucureşti. „În România, vom deschide primele două magazine în octombrie 2013 şi noiembrie 2013”, se arată într-o comunicare oficială a retailerului.

Conform planurilor de expansiune, retailerul vrea să ajungă în România la o reţea de 12-18 magazine.

Succesul companiei, care a ajuns la afaceri de 502,2 de milioane de euro, se datorează şi politicii de preţuri mici. Fiecare magazin, care are o suprafaţă medie de 8.600 de mp, are în jur de 25.000 de produse la un preţ mediu de 4,99 de euro, adică la aproximativ 22 de lei. În magazinele Jumbo se comercializează cinci mari categorii de produse. Astfel, jucăriile, produsele dedicate bebeluşilor şi copiilor ocupă în jur de 48% din suprafaţa unui magazin, iar restul este dedicat produselor sezoniere.

Cookies