Când se aprind beculețele de Crăciun în București și ce brazi vor împodobi Capitala

de:
20 nov. 2012
0 Afișari
Când se aprind beculețele de Crăciun în București și ce brazi vor împodobi Capitala

„Le dăm drumul de sărbători, pe data de 5 decembrie, ca data de 5 spre 6, de Sf. Nicolae, oraşul să-i facă să mai zâmbească pe bucureşteni, că au uitat. Poate că o să fie mai modest decât în alţi ani. În orice caz, acest lucru va fi făcut cu respect şi dragoste pentru oameni”, a spus Oprescu.

El a precizat că vor fi ridicaţi brazi de Crăciun, în pieţele Universităţii şi Unirii, şi vor fi organizate concerte. Nu vor lipsi surprizele, care vor fi dezvăluite la momentul potrivit.

„Dacă bucureştenii îşi vor aduce copiii, or să fie mulţumiţi”, a precizat Oprescu.

Potrivit edilului-şef, în Cişmigiu vor fi organizate târguri. „Anul acesta intrăm în cartiere. Pe domeniul public vor fi organizate târguri, în aşa fel încât oamenii să fie mulţumiţi, mergând sau venind din parc, să treacă cu copiii, să cumpere dulciuri etc”, a precizat Oprescu.

Anul acesta vor fi instalate cel puţin 2,7 milioane de beculeţe, fiind luminaţi aproximativ 22 de kilometri de bulevard.

Sorin Oprescu a făcut această declaraţie cu prilejul deschiderii noului Complex de servicii sociale dedicat copiilor, din str. Mitropolit Filaret nr.41-41 A sector 4.

Citește și Lipscaniul s-a luminat ca la Viena, pentru Crăciun

Cookies