Când scăpăm de ploi: Cum va fi vremea la București – prognoza meteo pe trei zile

de:
26 iun. 2014
0 Afișari
Când scăpăm de ploi: Cum va fi vremea la București - prognoza meteo pe trei zile

Cum va fi vremea la București – prognoza meteo pe trei zile Joi, 26 iunie 2014, vremea râmâne în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice în jumătatea de nord a ţării, precum şi în zona de munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va prinde putere în toate regiunile, dar cel mai tare va sufla crestele montane înalte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 30 de grade.

În București, vântul activ împrăştie norii, astfel că până la căderea serii şansele de ploaie vor fi mici. Temperatura maximă – normală pentru data din calendar va fi de 28…29 de grade.

Vineri, 27 iunie 2014,  vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, în extremitatea nordică a ţării şi la munte, unde doar pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va mai avea unele intensificări în nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade la Suceava şi 28 de grade la Giurgiu şi Călăraşi.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, vântul nu va trece de moderat, iar maxima termică va fi de cel mult 28 de grade.

Sâmbătă, 28 iunie 2014 vremea se îmbunătățește și, din weekend, urmează o creștere a temperaturilor. 

Sambata, vremea ramane în general frumoasă şi se mai incalzeste putin. Soarele domina cerul, mai putin în sudul, centrul şi estul ţării, unde isi vor face aparitia si norii. Acestia vor lasa, in special după-amiaza şi seara, ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice, pe arii restrânse în Carpaţii Meridionali, Orientali şi in Subcarpaţii Getici şi doar cu totul izolat în rest. Vântul va avea usoare rabufniri nervoase în zona montană înaltă. Amiaza vine cu temperaturi de 22 de grade în nordul Moldovei pana la 29 de grade în Banat şi vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de sambata le promite bucurestenilor o vreme frumoasa cu soare din belsug. Abia după-amiaza şi seara, se arata cativa nori dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul nu va pune probleme, iar termometrele strang cam 26-27 de grade.

Cookies