Când să-l prindă, traficantul, țuști, pe geam! Polițiștii l-au fugărit pe acoperișuri prin Sectorul 5

16 sept. 2021
213 Afișari
Când să-l prindă, traficantul, țuști, pe geam! Polițiștii l-au fugărit pe acoperișuri prin Sectorul 5
Când să-l prindă, traficantul, țuști, pe geam! Polițiștii l-au fugărit pe acoperișuri prin Sectorul 5. Sursă foto: Facebook/ Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Un bărbat care era condamnat la 10 ani de închisoare pentru droguri se ascundea la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei. Ce s-a întâmplat în momentul în care polițiștii au ajuns în curtea respectivă întrece multe filme.

Când să-l prindă, traficantul, țuști, pe geam! Polițiștii l-au fugărit pe acoperișuri prin Sectorul 5, potrivit informațiilor oficiale transmise de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – DGPMB.

Când să-l prindă, traficantul, țuști, pe geam!

Ce s-a întâmplat joi dimineață depășește orice imaginație. Bărbatul a fugit de polițiști și a luat-o la goană pe acoperișurile caselor învecinate.

Traficantul de droguri era condamnat de autorități la o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru trafic de substanțe interzise. Polițiștii descoperiseră că bărbatul se ascunde chiar în București, la o adresă din Sectorul 5.

Recomandăm și: Scandal de proporții într-un parc din București. Cearta dintre doi copii a dus la un conflict între părinți, iar o femeie a fost rănită

Astfel, în dimineața zilei de joi, 16 septembrie 2021, a fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale.

Mandatul era emis pe numele unui bărbat, condamnat la 10 ani și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri, conform informațiilor oferite de autorități.

Polițiștii l-au fugărit pe acoperișuri prin Sectorul 5

Din investigații, polițiștii au descoperit că bărbatul căutat se ascundea la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei.

În momentul în care autoritățile au intrat în curtea casei respective, traficantul a decis să fugă escaladând un geam al casei și a luat-o la fugă pe acoperișurile caselor învecinate. Probabil s-a uitat la multe filme de acțiune și chiar spera să scape basma curată.

Recomandăm și: Bărbatul urmărit de poliție în București a fost reținut. Se pare că nu avea permis de conducere

Polițiștii au pornit în urmărirea bărbatului, l-au prins în cele din urmă și l-au imobilizat chiar pe acoperișul unei case.

După toată această aventură, traficantul de droguri a fost transportat și încarcerat în penitenciar.

Cookies