Când îți iese shaorma în cale, uiți tot despre parcare. Cum și-a lăsat un șofer BMW-ul să „poftească” pe trotuar

18 apr. 2024
390 afișări
Când îți iese shaorma în cale, uiți tot despre parcare. Cum și-a lăsat un șofer BMW-ul să „poftească” pe trotuar
Când îți iese shaorma în cale, uiți tot despre parcare. Cum și-a lăsat un șofer BMW-ul să „poftească” pe trotuar. Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Când te ia foamea, și îți răsare în cale shaormeria, uiți și de Codul Rutier (greu de crezut că l-ai stăpânit vreodată dacă parchezi așa), și de pietoni, și de… tot. Un șofer de BMW a devenit vedetă pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București” după ce și-a lăsat mașina pe trotuar, în fața shaormeriei Dristor. Mai rău e că el și-a luat de mâncare cel mai probabil, dar mașina doar a rămas să privească în vitrină.

Un slogan al unui baton de ciocolată cunoscut sună cam așa: „nu ești tu când ți-e foame”. Din păcate însă, se pare că șoferii de BMW nu se dezic de „talentul” rutier nici când le răsare shaormeria Dristor în cale. Ba mai mult, atunci fac o parcare de excepție, care este postată pe grupul „Ai parcat ca un bou București” și se viralizează. Un șofer de BMW a trecut miercuri seară pe lângă shaormeria aflată chiar în intersecția dintre Camil Ressu și Mihai Bravu și a uitat tot ce știa despre parcări și Codul Rutier.

„Nu e parcare aici…” „Și care e problema?”

Autorul postării a relatat dialogul pe care l-a avut cu șoferul mașinii. Acesta i-ar fi reproșat că acolo nu este parcare, răspunsul primit fiind „Și care e problema?” Ei bine, în caz că va ajunge să citească articolul ăsta, probleme ar fi destule: intrarea pe trotuar cu mașina, deci pe un spațiu interzis, staționarea pe trotuar, faptul că a intrat pe trotuar pe trecerea de pietoni, într-o intersecție extrem de frecventată (ce-i drept era seară și ploua, deși nu e un argument salvator), la care se adaugă nonșalanța față de cei din jur.

Să nu mai spunem că a doua poză din postare parcă mai „spală” din păcatele șoferului – mașina parcă este un copil care stă în fața unei vitrine cu bomboane (în acest caz, shaorme) și se uită cuminte la cei din interior.

Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București
Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Desigur, cum v-am obișnuit, comentariile nu au dezamăgit nici de această dată:

  • Are voie, este din California
  • Pana nu sunt amendati nu se va rezolva nimic! Momentan merge cu “boss, am stat 2 minute”!
  • Asta e papucarul anului
  • A oprit sa bage niște pui în coteț

CITEȘTE ȘI

VIDEO | Un turist italian nu se aștepta să vadă o mulțime de mașini scumpe în București: „Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le produc”

Gura lumii, slobodă. Vorbe la ceas de seară pe traseele STB

Trafic ALERT | Accident grav în intersecția Șoseaua Sălaj cu Strada Amurgului din București. STB: Autobuzele liniilor 117 și 220, deviate 250 de minute | UPDATE

Cookies