Când îşi pierde Monica Iacob Ridzi mandatul de deputat

de:
16 feb. 2015
0 Afișari
Când îşi pierde Monica Iacob Ridzi mandatul de deputat

El a reamintit că mai există o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care nu a ajuns la Legislativ, a deputatului Gheorghe Nețoiu şi că nici până la acest moment nu a sosit la Cameră încheierea de şedinţă, astfel încât mandatul acestuia să fie închis „din punct de vedere procedural”, scrie Mediafax.

„Aşteptăm să ne vină documentele oficiale. Pe baza documentelor oficiale, noi îndeplinim toate procedurile care sunt, regulamentare. Până atunci, dânsa nu mai este în cvorum şi atâta tot. Noi discută despre nişte chestiuni care sunt strict legate de procedurile noastre – cheltuielile de resurse financiare, banii alocaţi pentru biroul parlamentar -, bani pe care noi îi blocăm, dar nu avem un suport juridic până nu ne vine încheierea de şedinţă”, a menţionat detaliat preşedintele Camerei.

Monica Iacob Ridzi, condamnată definitiv, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare, s-a predat, luni după-amiază, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitv, luni, de ICCJ, la 5 ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului, iar fosta ei consilieră Ioana Vârsta a primit o pedeapsă de 5 ani, tot pentru abuz în serviciu. Instanţa a menţinut astfel pedeapsa dispusă, în 27 ianuarie 2014.

Cookies