BAZAR

Când începe ultimul sezon al serialului VLAD de la Pro TV

Când începe ultimul sezon al serialului VLAD de la Pro TV se întreabă multă lume, mai ales că în ultimul sezon se uitau în medie peste 1.4 milioane de români la acest show TV inspirat dintr-o producție turcească. Totuși, este vorba de o echipă de producție din România fabuloasă și un cunoscut regizor străin care reușește să dea serialului un impact internațional.

UPDATE: Creatorii Serialului Vlad au anunțat când revine noul sezon

„Așteptarea a luat sfârșit! Cu mare bucurie vă anunțăm că ne vedem începând din 6 septembrie, ca de obicei, in fiecare luni!”, au anunțat pe Facebook.

Știre inițială:

Nu mic a fost șocul în momentul în care s-a aflat că serialul Vlad, de la Pro TV, va mai avea încă un sezon, al patrulea. Totuși, acesta este ultimul dintre ele, iar după el va rămâne doar amintirea unui serial bun, la care s-au uitat milioane de români. Producţia, care îl are pe actorul Adi Nartea în rol principal urmează să înceapă în toamnă pe Pro TV, însă o dată fixă nu este cunoscută exact.

Au început deja filmările pentru sezonul 4 al serialului Vlad

vlad

Pro TV a anunța, într-un comunicat remis luna trecută, că Sezonul 4 din serialul Vlad va fi și ultimul. Mai mult, în aceste ultime episoade, care se filmează chiar în aceste zile, actorul principal, Vlad, trebuie să „dea cărţile pe faţă şi să demaşte adevărul”. Totuși, el nu trebuie să uite că de fapt totul se plăteşte!

Anghel Damian, și actor și scriitor în serial

Puțini sunt cei care știu că actorul Anghel Damian, în vârstă de doar 29 de ani, joacă rolul personajului Adrian Anuţei, însă, în același timp, este și scriitorul principal al producției, având funcția de Head Writer – Creative Producer. Avesta spune că ultimul sezon va fi cel mai interesant și mai valoros, mai ales din punct de vedere al poveștii.

În ceea ce mă priveşte, sunt foarte entuziasmat de acest ultim sezon, cred că este cel mai valoros din punct de vedere dramaturgic (al poveştii) şi sunt convins că aşteptarea asta pandemică a meritat şi că ceea ce vom vedea împreună din toamnă pe Protv este un summum al serialelor de ficţiune dramă-action din România.

Cum a apărut serialul Vlad de la Pro TV

Puțini sunt cei care știu că serialul Vlad este de fapt o copie a unei producții turcești destul de asemnătoare. Totuși, Pro TV a ținut să aducă la producția lui cei mai buni oameni disponibili în România, motiv pentru care a și avut succes. Astfel, toți actorii sunt români, iar regizorul este străin, pentru a aduce un plus de valoare acestei producții românești.

Ultimul sezon, și cel mai palpitant, ar trebui să apară în grila de toamnă a postului Pro TV, cum au apărut și restul sezoanelor de până acum.

Audiențe nebune pentru serial

Ultimul sezon din Vlad, adică sezonl 3, a fost urmărit, cel puțin la final, de peste 1,4 milioane de români. Succesul nebun din ultimele trei sezoane a făcut din serialul Vlad un adevărat fenoment în România. Acestea pot fi urmărite integral și mai ales gratuit pe site-ul www.protvplus.ro, asta la scurt timp după ce episoadele noi apar la TV.

Serialul Vlad a pornit la începutul anului 2019 şi a avut un succes nebun. Tot atunci, în acel an, postul de televiziune Pro TV a cerut bani de la Guvern pentru a realiza cel de-al doilea sezonul 2. Mai mult, cel mai urmărit post TV din România a primit 4,2 milioane de lei, cam un milion de euro, adică vreo 35% din bugetul producţiei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button