ARHIVA B365

Când începe reabilitarea tronsonului București -Fundulea. Costurile depășesc 20 de mil. euro

Florin Dascălu a precizat că lucrările vor dura maximum un an, costurile urmând să urce la aproape 22 de milioane de euro, scrie  Agerpres.

„Am făcut reparații și vor continua reparațiile. Avem pregătit un proiect de reabilitare a acestui tronson (București — Fundulea — n. r.), din beton de ciment. Este aprobat și soluția va fi pusă în aplicare în acest an. Deci, va fi reabilitat acest tronson de la București la Fundulea, pe ambele sensuri. Soluția deja aprobată este frezare 8 centimetri a betonului de ciment și înlocuire cu asfalt. Costurile vor fi cam 22 de milioane de euro. Lucrările vor începe în primăvară, imediat ce vom finaliza campania de iarnă”, a precizat Dascălu.

Potrivit acestuia, tronsonul se va afla în șantier la vară, când lumea va merge pe litoral, iar circulația se va face în condițiile corespunzătoare. Totodată, reprezentantul CNADNR a estimat că lucrările vor dura maximum un an.

„La vară, porțiunea va fi în șantier, iar lucrările se vor face sub circulație în condiții corespunzătoare. Se va lucra pe jumătate de cale, pe fiecare sens. Vor dura maximum un an (lucrările — n. r.). Încercăm să rezolvăm până la finele anului”, a mai spus Florin Dascălu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button