LA MINE-N CARTIER

Când începe programul de DEZINSECŢIE în parcurile din Capitală. ANUNŢUL PRIMĂRIEI

Centrul de Protecţie a Plantelor va începe, luni, aplicarea tratamentelor de combatere a ţânţarilor în parcurile administrate de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), anunţă Primăria Capitalei.

Tratamentele se vor face etapizat, după cum urmează: în etapa întâi se va aplica tratamentul de bază, care va fi repetat la un interval de aproximativ trei zile, în perioada 11-27 iulie, iar în etapa a doua se vor efectua trei tratamente succesive de combatere a ţânţarilor, din două în două săptămâni de la aplicarea tratamaentului de bază, în perioada 10 august – 29 septembrie„, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

96.000 de euro vor fi folosiţi pentru programul de dezinsecţie în parcurile din Capitală iar pentru dezinsecţie se vor folosi substanţele Aqua K-Othrine EW20 şi Fendona 15 SC.

PMB anunţă că dezinsecţia se va reprograma în situaţia în care condiţiile meteo vor fi nefavorabile. Contractul pe care Primăria Capitalei îl avea cu firma de dezinsecţie SC 3D România SA a expirat în data de 11 decembrie 2015, ultima acţiune de combatere a insectelor fiind desfăşurată în luna octombrie a anului trecut.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button