Când cumpără femeile cadouri pentru el? (P)

02 mart. 2021
19 afișări
Când cumpără femeile cadouri pentru el? (P)

Nimic nu e mai frumos in viata de cuplu, decat sa te simti iubita si sa iti iubesti partenerul, iar la anumite ocazii sa iti indrepti atentia spre diferite cadouri pentru el.

Chiar daca nu exista o regula scrisa in acest sens, exista o regula nescrisa dar care se respecta in majoritatea relatiilor, si care spune ca barbatul este cel care ofera cadouri, iar femeia este cea care le primeste.

Exista si situatii in care poti alege sa il surprinzi cu diferite cadouri care vor avea o foarte mare valoare sentimentala, iar in continuare vom vedea cand si cum il vei putea surprinde.

De Sărbători

Aproape toate cuplurile au obiceiul de a-si face cadouri de Sărbători, si cu siguranta deja inca de pe la inceputul lunii decembrie te gandesti care ar fi cele mai indragite idei de cadouri pentru el.

In cazul in care este genul de barbat credincios, atunci ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre ceva religios, iar un crucifix argint de pe classgifts.ro ar putea fi cea mai buna idee.

Cu siguranta nu vei da gres cu un astfel de cadou, pentru ca fiind un tip religios, ii vei oferi un cadou in acord cu pasiunea lui, iar gestul va fi apreciat. Apoi, gandeste-te ca este Craciunul, este cea mai importanta sarbatoare din an, deci cu un crucifix de argint nu vei avea cum sa dai gres pentru ca este un cadou care se potriveste perfect cu ocazia respectiva.

Si, indiferent ca locuiti sa nu impreuna, o icoana ar fi de-asemenea o alegere ideala. In fiecare locuinta trebuie sa existe o icoana, iar Sporul Casei care este o icoana frumoasa, colorata si acoperita cu argint, este o icoana care va proteja casa. Deci, si o astfel de icoana este in mod evident o alta idee de cadou inspirata.

De ziua de nastere

De obicei, barbatilor le place sa bea un pahar de tarie la sfarsit de saptamana, motiv pentru care ai putea sa-i cumperi o sticla de whiskey sau de coniac scump. In cazul in care consideri ca trebuie sa alegi un cadou mai consistent, atunci in mod evident, pe langa sticla de bautura, ii mai poti alege si un set de 6 pahare whisky Brooklyn Cristal Bohemia, sau chiar o Carafa Harry Cristal de Bohemia 700 ml.

Cadou de aniversare

Atunci cand vine vorba despre aniversarea relatiei voastre, mai mult ca sigur isi va da toata silinta pentru a te surprinde cu un cadou frumos, cu un cadou care sa fie pe placul tau si care sa-ti umple inima de bucurie, asa ca la randul tau, trebuie sa te gandesti la un cadou cu adevarat special.

In afara faptului ca poti alege o rama foto de argint 18×24 cm, il poti surprinde de-asemenea cu o carafa pentru whisky, din cristal Bohemia. Este un cadou rafinat, un cadou de bun gust si un cadou pe care va fi foarte incantat sa il primeasca. Plus de asta, de fiecare data cand isi va turna bautura in pahar, isi va aminti de momentul in care i-ai oferit cadoul.

Asadar, chiar daca de obicei barbatii sunt cei care ofera cadourile, iar femeile sunt cele care le primesc, exista situatii precum cele enumerate in acest articol in care si ei vor primi cadouri. Din fericire exista atat de multe lucruri pe care le poti alege pentru el, iar cateva idei ti-au fost prezentate in randurile anterioare.

Cookies