Când „arde de dor”, la propriu. O soție de pompier a dat foc caselor vecinilor ca să-și vadă bărbatul în misiune

20 nov. 2023
175 Afișari
Când
Când "arde de dor" la propriu. O soție de pompier a dat foc caselor vecinilor ca să-și vadă bărbatul în misiune | Foto simbol; sursa: Inquam Photos / Cornel Putan

Povestea asta cu o soție de pompier piromană e una dintre acele întâmplări ireal de adevărate pe care le citești șocat cu voce tare, după care îți suni prietenii să le citești și lor, iar dacă te prinde știrea în metrou sau în STB, probabil că e greu să te abții și să nu le povestești călătorilor înconjurători.

Dar povestea asta poate fi semnificativ mai mult decât atât. Știți diminețile în care vă treziți plini de ciudă pe voi, după ce în noaptea precedentă ați băut un vin azi-noapte și, pe la a treișpea gură, v-a venit ideea să-l sunați pe fostul / s-o sunați pe fosta și ați dat curs pornirii? Normal c-a ieșit prost, iar la cafea, după ce s-a dus vinul, pare infinit mai prost decât a fost, de fapt.

Soția de pompier piromană și incendiile provocate în vecini, ca să-și vadă soțul în acțiune

Ei bine, pentru astfel de momente, întâmplarea cu doamna soție de pompier piromană care a dat foc caselor vecinilor, că să-și vadă soțul în acțune este dovada că se poate muuult mai rău în situații de natură romantică.

Doamna aceasta este din orașul Sebiș, județul Arad, și a fost arestată preventiv după ce a provocat cinci incendii în gospodăriile vecinilor săi.

Soția de pompier a provocat pagube de 200.000 lei

La audieri, a mărturisit că a dat foc pentru că îi plăcea să privească intervențiile pompierilor, la care a a fost de față de fiecare dată, spun anchetatorii, citați de Agerpres::

În urma acestor incidente, nu au fost rănite persoane, dar au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere şi distrugere din culpă, conturându-se suspiciunea rezonabilă că incendiile ar fi fost provocate de o persoană. În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii oraşului Sebiş, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile

Autoritățile mai spun că procurorii au cerut o expertiză psihiatrică pentru soția de pompier piromană, expertiză în urma căreia s-a constatat că femeia are „discernământ diminuat”.

Ce s-a mai întâmplat în ultimele ore, de această dată în București:

Cookies