Când ar putea fi gata noua stație de metrou supraterană din Berceni

26 ian. 2021
109 Afișari
Când ar putea fi gata noua stație de metrou supraterană din Berceni

Construcţia unei noi staţii de metrou a început luni, 18 ianuarie 2021, în Capitală, după ce ministerul Fondurilor Europene a aprobat în septembrie 2020 cererea de finanţare privind construirea staţiei de metrou de pe Şoseaua Berceni, care va face legătura zonei de sud a Bucureştiului cu nordul şi centrul Capitalei.

„Este un proiect extrem de important pentru toți bucureștenii, pentru cei care folosesc acest mijloc de transport, dar mai ales pentru comunitatea noastră.

Trebuie să vă anunț că de mâine, odată cu demararea acestor lucrări, traficul în zonă va fi restricționat pentru o perioadă de timp, pe o porțiune de 500 de metri, pe sensul de ieșire din București.

Conducem calm, cu atenție și fără să ne enervăm. Cel mai important lucru este să ajungem în siguranță acasă, la locul de muncă sau acolo unde avem treabă”, a scris pe Facebook Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 pe data de 17 ianuarie.

Când va fi gata noua stație de metrou

Potrivit proiectului, lucrările au ca termen de finalizare 22 de luni de la ordinul de începere a acestoraAstfel, noua stație de metrou supraterană din Berceni ar putea fi gata până în decembrie 2022.

Cookies