ARHIVA B365

Campionatul Naţional de Squash va avea loc la Bucureşti, în perioada 1-6 octombrie

Competitia internationala recunoscuta de Professional Squash Association se va desfasura pe cinci terenuri noi marca Courtwall, in cadrul clubului Aerosquash Baneasa. Punctajul obtinut in urma concursului va conta in circuitul profesionist, iar premiile oferite vor valora peste 5.000 dolari.

Evenimentul sportiv a atras jucatori talentati din Anglia, Germania, Franta, Egipt, Spania, Cehia, Ungaria, Suedia, Belgia, Norvegia si Pakistan, inclusiv jucatori profesionisti clasati in top 100 la nivel mondial, potrivit HotNews.ro.

Romania, in calitate de tara gazda, a primit din partea organizatorilor 8 wild card-uri pentru jucatorii locali. Acestia vor juca in calificari si se vor lupta pentru cele 4 pozitii libere de pe tabloul principal format din 16 jucatori.

Iubitorii acestui sport antrenant vor putea urmari meciurile in incinta clubului Aerosquash Baneasa din Bucuresti, intrarea fiind libera.

Intre 1 si 2 septembrie vor avea loc meciuri de calificare, urmate de optimi si sferturi de finala in data de 3 septembrie, dupa programul 17-21. Semifinalele se vor desfasura sambata, intre 18 si 20, iar finala este programata pentru duminica la ora 15.

Turneul international este organizat cu sprijinul Aerosquash Baneasa, Courtwall si Asociatia de Squash.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button