ARHIVA B365

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Anglia, cel mai slab parcurs la Mondiale, în ultimii 56 de ani

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. „Luis Suarez a fost ales jucătorul anului în Anglia de aproape toată lumea. De jurnalişti, de fotbalişti, de antrenori, de toată lumea… El a revenit după o accidentare, a fost mai calm decât de obicei, a fost mult mai activ în teren”, a spus antrenorul Angliei, Roy Hodgson, despre cel care a eliminat practic Anglia de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, atacantul lui Liverpool, Luis Suarez.

„Şansele noastre de calificare sunt incredibil de mici. Depindem de Italia, care trebuie să câştige următoarele sale două meciuri, iar noi trebuie să învingem Costa Rica, cu un anumit număr de goluri. Însă, pentru a putea fi siguri că vom continua, aveam nevoie de un rezultat în această seară, de o victorie sau un egal, însă nu am reuşit să le obţinem”, a mai declarat Roy Hodgson la finalul meciului.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Abătut şi laconic, Hodgson nu a dorit să facă prea multe comentarii legate de jocul Angliei. „Cred că în ambele meciuri, cu Italia şi Uruguay, am etalat un fotbal bun şi am demonstrat că echipa face progrese. Însă rezultatele decid totul, iar ambele rezultate au fost negative”, a precizat selecţionerul englez.

Eliminată practic de la CM din Brazilia, Anglia bifează practic cea mai slabă performanţă a sa la un Campionat Mondial, după 1958, când nu a trecut de prima fază.

Sursa: romaniatv.net.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button