Știri București

Campionatul Mondial de Ashihara Karate. Bucureștiul găzduiește evenimentul, chiar la Sala Polivalentă

Săptămâna aceasta, în perioada 3-7 noiembrie, Capitala este gazdă pentru a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Ashihara Karate. 300 de sportivi din mai multe țări vor concura la două categorii, iar evenimentul se desfășoară la Sala Polivalentă.

Campionatul Mondial de Ashihara Karate. Bucureștiul găzduiește evenimentul, chiar la Sala Polivalentă. Primăria Municipiului București a transmis calendarul competiției.

Campionatul Mondial de Ashihara Karate

În perioada 3-7 noiembrie 2021 Bucureștiul este gazdă pentru ediția cu numărul șapte a Campionatului Mondial de Ashihara Karate. Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, este partener oficial al Federației Române de Arte Marţiale în organizarea competiției.

300 de sportivi participă la campionatul de anul acesta. Aceștia provin din țări ce au tradiție în acest domeniu: Danemarca, Rusia, Cehia, Sri Lanka, Uzbekistan sau Afganistan. Sportivii vor concura la două secțiuni:

  • kata – probă pentru sportivii ce fac parte din toate categoriile de vârstă: cadeţi, juniori, seniori;
  • kumite – probă destinată sportivilor din categoriile de vârste cuprinse între 14 şi +35 de ani: cadeţi, junior, seniori și veterani.

Recomandăm și: Taekwondo la București cu Gareth. Profesorul englez de științe care s-a îndrăgostit de România și predă arte marțiale în Capitală

Bucureștiul găzduiește evenimentul, chiar la Sala Polivalentă

Evenimentul se desfășoară la Sala Polivalentă, conform următorului program transmis de PMB:

  • joi, 4 noiembrie 2021: ceremonia de deschidere, concursul kata individual; decernarea premiilor; ședința șefilor de filială;
  • vineri, 5 noiembrie 2021: preliminariile turneului kumite pentru toate categoriile; ședința șefilor de filială;
  • sâmbătă, 6 noiembrie 2021: semifinalele turneului kumite – finalele turneului kumite; ceremonie de premiere.

Pe site-ul oficial pot fi găsite regulile competiției, AICI.

„Având în vedere restricțiile adoptate recent în contextul epidemiologic Covid-19, competiția se va desfășura doar cu respectarea măsurilor sanitare aflate în vigoare, prezența spectatorilor în sală nefiind permisă.”, transmite Primăria Municipiului București prin intermediul unui comunicat de presă.

Recomandăm și: Prognoza meteo ANM pentru București. Urmează o scădere semnificativă a temperaturilor

Iubitorii de arte marțiale pot fi „spectatori online” urmărind întregul eveniment live pe acest PORTAL.

Peste 2000 de sportivi Ashihara Karate se antrenează în România, iar 500 dintre aceștia participă atât la campionatele interne, cât şi la campionatele internaţionale.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button