ÎN BUCUREȘTI

Campionatul European bate la ușă. Nicușor Dan a făcut turul Arenei Naționale împreună cu managerul de stadion din partea UEFA

Primul meci de la București de la Campionatul European se apropie cu pași repezi, mai sunt doar 2 săptămâni. Duminică, primarul General al Capitalei, Nicușor Dan a realizat un tur al Arenei Naționale alături de managerul de stadion desemnat de UEFA, Taras Mukovoz. Edilul Bucureștiului anunță că totul este în grafic, și este de părere că orașul se va prezenta în cele mai bune condiții în această vară.

Cu exact 2 săptămâni înaintea primului meci organizat la București în cadrul Campionatului European de fotbal, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a realizat o vizită la Arena Națională împreună cu managerul de stadion desemnat de UEFA, Taras Mukovoz. Aici urmează să aibă loc meciul dintre Austria și Macedonia de Nord duminică, 13 iunie, de la ora 19:00.

Potrivit postării sale de astăzi de pe Facebook, edilul a precizat că autoritățile locale au depus eforturi însemnate, atât umane cât și financiare, pentru ca meciurile pe care le va găzdui Bucureștiul să se desfășoare în cele mai bune condiții, atât pe stadion, cât și în afara acestuia. Mai mult, Dan a declarat că lucrările sunt în grafic și că mai trebuie rezolvate doar câteva reglaje.

„Cu 14 zile înaintea primului meci de la București din cadrul Campionatului European de Fotbal, am făcut un tur al Arenei Naționale împreună cu Taras Mukovoz, managerul de stadion din partea UEFA.
Au fost făcute mari eforturi din partea municipalității, și umane și financiare, pentru ca Bucureștiul să se prezinte în cele mai bune condiții la Campionatul European.
Lucrările sunt în grafic, mai sunt mici reglaje de făcut, colaborăm bine cu partenerii de la UEFA EURO 2020 și sunt foarte optimist că vom fi la înălțimea evenimentului.”, a scris Nicușor Dan pe Facebook în urma vizitei de pe cel mai mare stadion din țară.

Câte meciuri va găzdui Capitala la Campionatul European

România va găzdui patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală.

Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciurile Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00), toate în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00). Meciul din optimi se anunță unul foarte important, mai ales că în grupa F se întrec trei dintre cele mai bune echipe de pe continent la această oră: campioana mondială Franța, campioana Mondială din 2014 Germania și campioana europeană din 2016 Portugalia.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button