ȘTIRI

Campionat caritabil de Boardgames: cum ajutați doi copii săraci să ajungă la o competiție națională

Campionatul de Boardgames se desfăşoară în perioada 22 – 26 iulie şi se adresează persoanelor care îşi doresc o pauză din rutina vieţii de zi cu zi, cărora le plac jocurile şi sunt motivaţi de provocări, informează organizatorii. Aici vor avea ocazia să retrăiască emoţia unei competiţii, jucând Scrabble, Şah, Dame, Abalone, Quoridor sau Mancala.

Înscrierile se fac trimiţând un e-mail la adresa evenimente@chanceforlife.ro, menţionând data şi ora preferată (din perioada 22 – 26 iulie) pentru a juca alături de beneficiari la sediul Fundaţiei Chance For Life din Bd. Timişoara nr 61, bloc C3, scara B, ap 23, sector 6.

Taxa de participare este de 50 de lei. Participând la acest eveniment, concurenţii vor sprijini strângerea sumei de 1000 lei necesară participării a doi dintre beneficiarii Fundaţiei Chance for Life la Campionatul Naţional de Scrabble ce va avea loc la Botoşani în perioada 27-28 iulie 2013.

Mai multe informatii gasiti aici.


Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoacă oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button