Campion naţional, dispărut de acasă. „Aţi scăpat de mine”, a scris tânărul pe un bilet

de:
22 mai 2014
0 Afișari
Campion naţional, dispărut de acasă.

De două zile părinţii unui adolescent stau cu sufletul la gură şi se gândesc că şi-ar putea găsi băiatul mort. Soţii Zaharia din Adjud nu mai au linişte după ce au dat peste un bilet lăsat de copilul lor de numai 16 ani în care a scris scurt: „Aţi scăpat de mine!”.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, Costel Zaharia, elev în clasa a X-a a Colegiul Naţional Unirea, este un elev bun la învăţătură, iar în paralel face sport de performanţă. Adolescentul practică tir-ul, fiind legitimat la Clubul Sportiv Unirea Focşani. Anul acesta a devenit campion naţional la tir, la juniori, în urma unui concurs caştigat în luna martie.

Părinţii sunt disperaţi şi au împânzit Focşaniul cu afişe cerând ajutor în găsirea lui. „Sunt disperat. Nu l-am bătut niciodată, nu ne-am purtat urat cu el. Nu pot să îmi dau seama ce s-a întamplat. A luat doar nişte haine şi a plecat”, a spus tatăl băiatului, conform romaniatv.net. 

Familia se teme ca tânărul să nu fi intrat într-un anturaj dubios iar viaţa sa să fie acum în pericol. Din discuţiile cu prietenii săi s-ar părea că băiatul nu spus nimănui de decizia lui.

Cookies