Campanie umanitară pentru copiii din patru centre de primire şi plasament

de:
04 dec. 2011
0 Afișari
Campanie umanitară pentru copiii din patru centre de primire şi plasament

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), va lansa luni, de la ora 13:00, cea de-a doua ediţie a campaniei umanitare „Dăruieşte o speranţă de Crăciun!”, în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle, în cadrul Pavilionului Expoziţional A. Beneficiarii campaniei vor fi copiii din centrele de plasament „Sfântul Iosif”, „Sfânta Maria”, „Sfântul Ștefan” şi Centrul de primire „Pinocchio”.

Bucureştenii pot dona pentru cei mici cărţi şi jucării.

„Trebuie să ne amintim că sunt şi copii care nu au şansa de a-şi petrece Crăciunul în sânul familiei. Aceşti copii au tot dreptul din lume de a fi fericiţi şi de a avea pe cineva aproape. Am lansat anul trecut această campanie şi vreau ca ea să continue şi în anii viitori” a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, într-un cominicat de presă remis de ALPAB.

Evenimentul va fi marcat printr-un moment artistic oferit de Alexandru Poroşanu, solistul vocal a trupei Benetone, şi Violeta Pocovnicu, de la centrul de plasament „Sfântul Nicolae”, unul din centrele beneficiare ale campaniei din 2010. Cei doi vor cânta colinde celor peste 30 de copii instituţionalizaţi, prezenţi la lansarea campaniei, iar renul şi spiriduşul Colombina îi vor ajuta pe copii să descopre atmosfera de sărbătoare.

„În această perioadă ne dorim să le aducem acestor copii mai multă speranţă şi să le arătăm că suntem alături de ei în preajma sărbătorilor de iarnă. Este un moment prielnic pentru ca în aceste momente să ne unim eforturile şi să îi bucurăm pe aceşti copii cu gestul nostru”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB, în comunicatul de presă remis B365.ro.

Bucureştenii care vor să doneze pentru copiii instituţionalizaţi sunt aşteptaţi, în perioada 5-23 decembrie, la pavilioanele destinate strângerii darurilor din parcurile Herăstrău, la intrarea Nordului, lângă patinoar, Unirii şi Tineretului, la intrare Șincai.

Cookies