Campanie umanitară în sprijinul copiilor aflați în grija SOS Satele Copiilor. CUM POȚI CONTRIBUI

de:
28 nov. 2014
0 Afișari
Campanie umanitară în sprijinul copiilor aflați în grija SOS Satele Copiilor. CUM POȚI CONTRIBUI

Primaria Capitalei, prin Creart, in parteneriat cu Asociatia SOS Satele Copiilor lanseaza, vineri, Campania umanitara „Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun”. În cadrul evenimentului, va fi lansata o carte depovesti, toate incasarile rezultate din achizitionarea acesteia fiind utilizate in beneficiul a 240 de copii si tineri aflati in grija SOS Satele Copiilor.

Mai mult, Municipalitatea a pus la dispozitia Asociatiei SOS Satele Copiilor o casuta la Bucharest Christmas Market, in Piata Universitatii, de unde vizitatorii pot achizitiona volumul de povesti. Tot la casuta SOS va fi amplasat „un bradut al dorintelor” impodobit cu stelute in care copiii i-au scris lui Mos Craciun ce isi doresc. Vizitatorii care vor sa se implice, pot alege o steluta din brad si pot face o donatie pentru copiii defavorizati aflati in grija SOS Satele Copiilor.

In perioada 29 noiembrie – 28 decembrie, la Piata Universitatii si Cismigiu, Primaria Capitalei, prin Creart, organizeaza Bucharest Christmas Market, aflat la cea de-a treia editie. Timp de o luna, vizitatorii sunt asteptati cu o suta de casute de poveste, spectacole de muzica populara, colinde, concerte ale artistilor consacrati, casuta lui Mos Craciun, un carusel de basm si alte suprize.

Despre SOS Satele Copiilor

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 65 de ani in lume si de 24 de ani in Romania –“oferim o familie iubitoare pentru fiecare copil”. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Children’s Villages International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.

Cookies