Campanie umanitară demarată de DGASMB. Bucureștiul, mobilizat să adune capace de plastic pentru Ștefănel  

03 apr. 2021
619 Afișari
Campanie umanitară demarată de DGASMB. Bucureștiul, mobilizat să adune capace de plastic pentru Ștefănel  

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București mobilizează Capitala în vederea adunării de capace de plastic pentru o campanie umanitară menită să îl ajute pe Ștefănel, un băiețel de 2 ani, să strângă banii necesari pentru a învinge boala SMA1.

Anunțul a fost făcut vineri, printr-o postare pe Facebook.

”Dorim să adunăm capace din plastic pentru Ștefănel 🤗! Mobilizăm Bucureștiul!🙏🙏
Ștefan are 3 ani și are nevoie de 2,1 milioane dolari pentru a învinge boala SMA1 care îi atrofiază mușchii și îl lasă fără puteri”, precizează instituția într-o postare pe Facebook.

Boala SMA1 se numește amiotrofie musculară tip 1 și este o boală care afectează mușchii de la nivelul întregului corp: mușchii devin din ce în ce mai slăbiți până ajungi sa nu te mai poți mișca deloc, să mănânci sau chiar să respiri.

Pentru că medicina a avansat, micuțul are o șansă la tratament.

”Dar, din păcate, acest tratament are un cost uriaș: 2.1 milioane dolari. Pentru Ștefănel s-au strâns 1,3 milioane de dolari și mai e nevoie”, arată sursa citată.

Astfel, DGASMB strânge capacele de la pet-urile pe care le utilizăm, noi, dumneavoastră, copiii dumneavoastră, iar grupul de sprijin al familiei lui Ștefănel le va valorifica la Oradea, la o firmă specializată, primind câtiva bănuți pe capac.

Există 3 puncte de colectare în București
1. Constantin Mille, nr.10, sector 1, program NON STOP
2. Bulevardul Regina Elisabeta, nr.75, sector 5
*program: 11.00-18.00, de luni până vineri
3. Șoseaua Viilor, nr. 44, sector 5
*program: 09.00-16.00, de luni până vineri

”Toată țara s-a mobilizat pentru Ștefan! Este rândul nostru să ne alăturăm!
Detalii despre lupta familiei lui Stefan pentru viața băiețelului și progresele înregistrate, găsiți aici: https://www.facebook.com/groups/749355595491433/”, conchide postarea.

Vezi postarea aici

Cookies