Campanie umanitară de strângere de rechizite, „Dăruim din Suflet pentru Suflet”, în București

de:
31 aug. 2015
0 afișări
Campanie umanitară de strângere de rechizite,

Campania umanitară de strângere de rechizite școlare „Dăruim din Suflet, Pentru Suflet” se va desfășura în perioada 1-15 septembrie 2015, la corturile stradale ale Fundației „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ștefan Florescu. 

„Demersul nostru își propune să ofere tuturor copiilor care provin din familii defavorizate, cu situații materiale deosebite, șansa la educație. Așadar, toți care vor să ajute acești copii cu care viața a fost mai puțin îngăduitoare, sunt așteptați să doneze ghiozdane, rechizite, manuale școlare și cărți, la corturile Fundației, amplasate în cele 8 locații aprobate de Primăria Municipiului București, conform Protocolului nr. 3332/6/2015”, a declarat președintele Fundației „Din Suflet, Pentru Suflet”, Ștefan Florescu. 

Conform sursei citate, rechizitele strânse în cadrul campaniei umanitare vor fi distribuite copiilor din familiile defavorizate din Sectorul 6 și nu numai. „Distribuirea acestora se va face tot de la corturile Fundației, iar pentru a beneficia de acest sprijin, părinții trebuie să facă dovada venitului lunar și să prezinte documentul de identitate, certificatul de naștere al copilului și, dacă este cazul, adeverința care să ateste cuprinderea într-un program de protecție socială pe raza Sectorului 6. De asemenea, o altă categorie de beneficiari o reprezintă familiile cuprinse în evidențele și programele sociale derulate de-a lungul timpului de Fundația Din Suflet, pentru Suflet!”, a menționat Florescu.

Corturile stradale unde se derulează campania umanitară sunt amplasate în următoarele locații: 

– Intrare Parc Drumul Taberei (Tricodava),

– Intrare Parc Drumul Taberei (Moghioroș), vizavi de mall Plaza România,

– metrou Lujerului,

– Piața Gorjului,

– metrou Politehnicii,

– Piața Crângași,

– metrou Crângași. 

La aceleași corturi, Florescu a demarat o campanie de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum local pentru demiterea primarului Sectorului 6, Rareș Mănescu.

Peste 30.000 de persoane au semnat, până la jumătatea lunii iulie, pentru organizarea unui referendum local ce are ca scop demiterea primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu. Nemulţumiţi de prestaţia actualei administraţii locale, şi îndeosebi a edilului pe care nu l-au mai văzut din campania din 2012, bucureştenii s-au alăturat în număr tot mai mare demersului organizat de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”. Astfel, în mai puţin de două luni, s-a strâns deja o treime din numărul necesar de semnături pentru demiterea primarului Mănescu. 

Cookies