BAZAR

Campanie pentru românii de pretutindeni: „România pe harta Monopoly”

Hasbro lansează campania „România pe harta Monopoly”, o provocare adresată românilor de pretutindeni. Alături de câteva vedete autohtone, românii sunt invitați să acceseze site-ul www.votemonopoly.com și să-și voteze țara pentru a fi inclusă pe tabla de joc „Monopoly Here and Now”, ediția specială din acest an.

George Piștereanu, Emil Rengle, Florin Grozea și Raul Gheba sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să se alăture campaniei „România pe harta Monopoly”. Din dorința ca România să fie reprezentată pe tabla de joc a ediției „Monopoly Here and Now”, cei patru și-au pus imaginația la joacă și le-au împărtășit fanilor motivul pentru care au votat România:

De-a lungul timpului, Hasbro și-a obișnuit publicul cu lansarea anuală a unei ediții speciale a jocului Monopoly. În 2015, îndrăgitul joc de tranzacții imobiliare pregătește ediția „Monopoly Here and Now”, în care numele popularelor cartiere colorate vor fi înlocuite cu denumirile unor orașe reprezentative ale lumii. Jucătorii de pe întreg mapamondul au la dispoziție 20 de zile pentru a vota orașele preferate care să fie incluse pe tabla de joc. Pentru ca România să se numere printre cele 20 de țări reprezentate Hasbro lansează provocarea „România pe harta Monopoly”.

Campania mondială de votare a celor mai populare orașe din lume se va desfășura în perioada 13 februarie – 4 martie pe site-ul www.votemonopoly.com. Lista finală a orașelor care vor fi incluse în jocul Monopoly Here & Now va fi publicată joi, 19 martie, de Ziua Mondială Monopoly și, totodată, ziua în care brandul sărbătorește 80 de ani. Mai multe informații despre campania „România pe harta Monopoly” puteți găsi pe pagina oficială de Facebook (inseram link tab), iar detalii despre procesul de votare sunt disponibile pe www.votemonopoly.com.

De-a lungul timpului, Monopoly s-a făcut remarcat prin edițiile speciale pe care le-a lansat. Cea mai scumpă versiune a acestui joc a fost creată pentru a sărbători un bijutier faimos din San Francisco, Sidney Mobell. Respectivul joc valora nu mai puțin de 2 milioane de dolari, având o tablă de joc din aur de 23 de karate și zaruri bătute cu diamante. De asemenea, în 1978 a fost realizată și o versiune din ciocolată a jocului Monopoly, vândută cu 600 de dolari.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button