Campanie electorală cu împușcături la Buftea. Un tânăr a tras cu o armă de tip air-soft într-un domn „implicat în activități electorale”

07 iun. 2024
213 afișări
Campanie electorală cu împușcături la Buftea. Un tânăr a tras cu o armă de tip air-soft într-un domn „implicat în activități electorale”
Campanie electorală cu împușcături la Buftea. Un tânăr a tras cu o armă de tip air-soft într-un domn „implicat în activități electorale” | Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Un bărbat a fost împușcat cu o armă de tip air-soft, în timpul unor activități electorale din Buftea. Agresorul identificat și audiat de către polițiști.

Bărbat împușcat cu o armă de tip air-soft în Buftea

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost împușcat în timpul unor activități electorale, la Buftea, cu o armă de tip air-soft. Agresorul, în vâstă de 29 de ani, a fost identificat și dus la audieri.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 19:00. Polițiștii orașului Buftea au fost sesizați prin apel telefonic, în jur de ora 22:00, în legătură cu un act de agresiune fizică, cu o armă de tip air-soft .

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 22:05 polițiștii orașului Buftea au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19:00, pe o stradă din orașul Buftea, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, ar fi fost agresat fizic, prin împușcare cu o armă de tip air-soft, de câtre un alt bărbat, de 29 de ani, care ar locui în zonă. Din primele informații, în momentul în care a fost agresată, victima efectua activități electorale, a transmis IPJ Ilfov în noaptea de joi spre vineri

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiști din orașul Buftea, pentru efectuarea activităților de competență. Conform News.ro, a fost prezent și un echipaj medical din cadrul SABIF. În urma investigațiilor, s-a stabilit că victima prezintă o echimoză la nivelul piciorului.

Polițiștii au început să-l caute pe agresorul de 29 de ani. Acesta a fost identificat și dus la sediul poliției orașului Buftea pentru continuarea cercetărilor. Autoritățile efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a situației, dar și pentru luarea măsurilor legale.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost căutat și depistat de polițiști, iar în prezent a fost condus la sediul poliției orașului Buftea, pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii orașului Buftea efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, a transmis IPJ Ilfov

Te-ar putea interesa și:

 

Cookies