CAMPANIE de STRÂNGERE DE FONDURI pentru „Dulăul”,poliţistul accidentat grav de un om de afaceri turc

de:
18 aug. 2015
0 Afișari
CAMPANIE de STRÂNGERE DE FONDURI pentru

Într-un mesaj transmis presei, Cristina Ionescu a povestit prin ce trece după accidentul grav prin care a trecut soţul său:

„In noaptea de 1 spre 2 august, agentul sef Gheorghe Ionescu a fost accidentat grav de un sofer aflat in stare de ebrietate. Din acel moment, sotul meu –Gigi –este in stare critica, in coma indusa, la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti. Multumesc pe aceasta cale intregii echipe medicale care se ocupa de el si castiga in fiecare secunda lupta cu moartea. Ii multumesc sincer Dlui Iulian Surugiu –Presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie –si Dlui Harry Lee Moore –reprezentantul in Romania al Spitalul Universitar Hadassah din Israel, care, prin eforturi sustinute, au facilitat aducerea in tara a Dlui Prof David Michael Linton –specialist de elita mondiala in Terapie Intensiva. Colaborarea acestuia cu echipa medicala de la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti ne da sperante ca viata sotului meu poate fi salvata! Am decis sa deschid un cont bancar pentru toti cei care vor sa isi exprime solidaritatea cu un om care, inainte de toate, si-a facut datoria salvand in mod indirect alte vieti. Cati dintre noi poate si-ar fi plans apropiatii accidentati de soferi bauti daca el nu si-ar fi facut meseria cu atata pasiune? Asa cum il cunosc multi dintre voi –Dulaul –are nevoie de sprijinul si rugaciunile noastre acum mai mult decat oricand. Toti cei care doresc sa sprijine salvarea vietii sotului meu, au la dispozitie urmatorul cont pentru donatii:

RO98BRDE410SV41249044100 – RON sau RO94BRDE410SV41249124100 -EUR deschis la BRD.

Multumesc pentru tot suportul pe care mi-l acorda Dlui Vice Prim Ministru Gabriel Oprea si Dlui Secretar de Stat Raed Arafat care se intereseaza zilnic de starea sotului meu si care imi pun la dispozitie toate resursele institutionale in incercarea de a castiga aceasta lupta pentru viata”, a scris Cristina Ionescu, în mesajul transmis B365.ro.

Vezi aici: Cine este Gheorghe Ionescu, poliţistul accidentat grav de milionarul turc

Cookies