Campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor, în weekend, la metrou, la Terminalul Străulești. Procedura este gratuită, dar este nevoie de programare

03 iul. 2024
671 afișări
Campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor, în weekend, la metrou, la Terminalul Străulești. Procedura este gratuită, dar este nevoie de programare
Campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor, în weekend, la metrou, la Terminalul Străulești. Procedura este gratuită, dar este nevoie de programare | Sursa foto: ASPA - Facebook

O nouă campanie de sterilizare a câinilor de rasă comună cu deținător și pisici de rasă comună fără deținător are loc săptămâna aceasta, la Terminalul Multimodal Străulești, anunță ASPA. Clinia veterinară mobilă Hands&Paws Vet se va ocupa gratuit de procedură.

Sterilizări gratuite, în weekend, pentru câini și pisici

Sterilizările vor fi efectuate gratuit de medici veterinari de la Clinica mobilă Hands&Paws Vet. Aceasta va fi amplasată la Terminalul Multimodal Străulești (parter), în Sectorul 1, anunță Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) pe pagina de Facebook.

Calendarul sterilizărilor este următorul:

  • Vineri, 5 iulie – sterilizări pisici de rasă comună fără deținător,
  • Sâmbătă și duminică, 6-7 iulie – sterilizări câini de rasă comună cu deținător.

Cei care vor să-și sterilizeze animalul de companie trebuie să-și facă o programare și o pot face apelând la numărul de telefon 0743.204.942, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 și 16:00.

Terminalul Multimodal Străulești, ce este deținut de Metrorex, asigură accesul facil la transportul public (metrou, troleibuze, autobuze), cât și parcarea mașinilor, motocicletelor și bicicletelor la intrarea în oraș.

Târg de adopții ASPA în Parcul Herăstrău

ASPA îi anunță pe cei care vor să adopte un câine că un nou târg de adopții va avea loc, weekendul viitor, mai exact pe 15 iulie, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău). 15 câini vor fi prezenți, pregătiți să-și găsească o familie.

Am pregătit 15 căței frumoși și sociabili din adăposturile ASPA. Aceștia sunt deparazitați intern și extern, microcipați și sterilizați, dacă vârsta o permite.

Cățeii vor fi însoțiți de voluntarii ASPA și cei PROEDUS, iar pentru a avea un start cât mai ușor alături de cățelul adoptat, sponsorii campaniei au pregătit multe cadouri:

  • Pachete care conțin hrană uscată și umedă, jucărie și castron oferite de MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree Romania;
  • O ședință gratuită de cosmetică canină oferită de Zen Pet Club;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;
  • Pachete oferite de Starbucks Romania care conțin: un set aniversar de 3 pahare reutilizabile, un accesoriu pentru paharul reutilizabil și o pungă de cafea;
  • O ședință de dresaj gratuită oferită de Scoala de Educatie, Psihologie și Dresaj Canin – Daniel Manea.

Adopțiile sunt gratuite, precizează ASPA.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies