Campanie de deratizare a blocurilor din Sectorul 6, demarată de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”

de:
20 oct. 2015
0 Afișari
Campanie de deratizare a blocurilor din Sectorul 6, demarată de Fundaţia

Campania de deratizare a blocurilor din Sectorul 6 a demarat la sfârşitul săptămânii trecute, ca urmare a plângerilor pe care preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet” susţine că le-a primit. „În urma multiplelor solicitări primite din partea acestora, cu sprijinul unei societăţi care desfăşoară activităţi în domeniu, am trecut la deratizarea subsolurilor blocurilor, care au fost invadate de şobolani. Am debutat vineri, 16 octombrie, în cartierul Militari, urmând să continuăm în cartierul Drumul Taberei, care se confruntă acut cu această problemă, din cauza lucrărilor la Magistrala 5 Metrou”, a declarat preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, Ştefan Florescu. 

CITEŞTE ŞI Invazie de şobolani în blocurile din Drumul Taberei, de pe şantierul magistralei 5 de metrou. FOTO

Locuitorii din cartierul Drumul Taberei se confruntă cu o nouă problemă, în afara prafului, a mizeriei şi a zgomotului de pe şantierul magistralei 5 de metrou, încă din vară. Oamenii spun că, în urma demarării lucrărilor în subteran, pentru construcţia noii linii de metrou, şobolanii au „migrat” spre subsolurile blocurilor din zonă, astfel că imobilele de pe traseul magistralei 5 de metrou sunt acum pline de rozătoare. Disperaţi că nu a fost luată nicio măsură de către autorităţi, locuitorii din Drumul Taberei au cerut ajutorul Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu, care le-a acordat deja sprijin de specialitate.

CITEŞTE ŞI Restricțiile de trafic din Drumul Taberei, RIDICATE în luna NOIEMBRIE 2015 

„Mai multe asociaţii de proprietari s-au adresat Fundaţiei Din Suflet, Pentru Suflet, solicitând să li se acorde suport în soluţionarea acestei neplăcute situaţii pe care o întâmpină. Anterior, au înaintat multiple adrese către firma de profil 3 D, însă, din cauza faptului că demersul lor a fost ignorat, au cerut ajutorul Primăriei Sectorului 6, pentru a fi sprijiniţi. Însă nici Autoritatea Locală nu a mişcat vreun deget pentru rezolvarea acestei probleme”, a comentat Florescu care a încheiat un parteneriat cu o firmă provată de specialitate pentru deratizarea blocurilor din Sectorul 6. 

Staţia Eroilor 2,de pe Magistrala 5,prinde contur. Va fi prima staţie luminată natural. GALERIE FOTO 

În numai câteva zile de la debutul campaniei, voluntarii Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, alături de societatea de deratizare au efectuat deja lucrări la mai multe adrese, respectiv în strada Vlădeasa unde au fost deratizate subsolurile şi ghenele de gunoi a trei blocuri, în Bdul. Timişoara nr.19, bl.C6, dar şi pe strada Apusului şi pe strada Apele Vii. 

„Acţiunile noastre se îndreaptă acolo unde vin solicitările şi încercăm să răspundem prompt tuturor nevoilor. Demersul Fundaţiei Din Suflet, Pentru Suflet va continua şi în perioada următoare, până când, împreună, reuşim să eradicăm această problemă”, a conchis preşedintele Fundaţiei, Ştefan Florescu. 

Peste 1.000 de semnături strânse în campania „UNIŢI RIDICĂM ŞCOALA” din Cartierul ANL Brâncuşi

Peste 1.000 de bucureşteni au semnat că doresc construcţia unei şcoli, cu grădiniţă şi creşă în cartierul ANL „Constantin Brâncuşi” din Sectorul 6, în cadrul campaniei „UNIŢI RIDICĂM ŞCOALA”, ce a fost iniţiată de comunitatea locală împreună cu Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu. În cadrul acestei campanii, se strâng semnături pentru a demonstra autorităţilor că locatarii celui mai mare complex de locuinţe pentru tineri din ţară îşi doresc să aibă mai aproape de casă o şcoală, o creşă şi o grădiniţă, în condiţiile în care promisiunile făcute de edilii de la Sectorul 6, în ultimii 11 ani, pe această temă, au rămas toate neonorate. DETALII, AICI. 

Cookies