ȘTIRI

Campania de colectare a echipamentelor electrocasnice vechi continuă în Sectorul 1

În data de 13 octombrie 2013, cetăţenii Sectorului 1 pot depozita în faţa imobilului de domiciliu televizoarele, radiourile, frigiderele, maşinile de spălat sau alte echipamente electrocasnice vechi, care le ocupă inutil spaţiul în locuinţe. Toate deşeurile vor fi ridicate gratuit de firma Romprest. Echipamentele electrocasnice colectate sunt preluate în vederea tratării ecologice, valorificării şi reciclării în conformitate cu legislaţia europeană de mediu.

Primăria Sectorului 1 solicită locuitorilor să nu arunce, alături de echipamentele electrocasnice vechi, resturi menajere sau materiale de construcţii.

Administrația locală a lansat, încă din martie 2008, un program de colectare gratuită a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice. Locuitorii Sectorului 1 s-au putut debarasa de aparatura nefolositoare: monitoare de calculator, televizoare, aparate de radio, frigidere, maşini de spălat etc.

Administrația locală a Sectorului 1 desfășoară în a doua duminică a fiecărei luni campania „Scoate-l în stradă”. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la tel. 021/668.10.50 şi 021/9460 – dispecerat Romprest.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button