Campania de vaccinare din România ia avânt. Harta centrelor de imunizare pe tipuri de vaccin anti-COVID a devenit activă

25 mart. 2021
83 Afișari
Campania de vaccinare din România ia avânt. Harta centrelor de imunizare pe tipuri de vaccin anti-COVID a devenit activă

CNCAV a anunțat joi că harta centrelor de imunizare pe tipuri de vaccin anti-COVID a devenit activă în România. Fiecare poate vedea acum unde se poate vaccina în funcție de vaccinul ales.

Harta centrelor de imunizare pe tipuri de vaccin anti-COVID a devenit activă şi este disponibilă pe site-ul de informare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/, a anunţat, joi, Centrul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV).

 

Potrivit unui comunicat al CNCAV, cu suportul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), a fost devansată implementarea acestei funcţionalităţi în platforma de programare.

CNCAV precizează că harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile şi numărul persoanelor înscrise pe lista de aşteptare.

„Harta este interactivă şi fiecare utilizator poate filtra afişarea centrelor pe judeţe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afişate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer BioNTech, Moderna şi Oxford AstraZeneca”, se precizează în comunicatul citat.

Cookies