Camionul „KrAZ” va putea fi văzut, sâmbătă, la Ziua Porților Deschise STB. Programul activităților de 1 Iunie de la Depoul Dudești

30 mai 2024
4039 afișări
Camionul „KrAZ” va putea fi văzut, sâmbătă, la Ziua Porților Deschise STB. Programul activităților de 1 Iunie de la Depoul Dudești
Camionul „KrAZ” va putea fi văzut, sâmbătă, la Ziua Porților Deschise STB. Programul activităților de 1 Iunie de la Depoul Dudești | Sursa foto: Societatea de Transport București - STB SA/Facebook

Sâmbătă, de 1 iunie, la Ziua Porților Deschise la STB bucureștenii de toate vârstele vor putea fi martori la o demonstrație de forță a camionului „KrAZ”. Vizitatorii vor putea viziona mijloace de transport STB și vor avea parte de multe alte surprize.

Camionul „KrAZ” va putea fi vizionat la Ziua Porților Deschise la STB

Societatea de Transport București – STB SA anunță că puternicul „KrAZ” se va alătura expoziției de la Depoul Dudești, organizată cu ocazia Zilei Copilului. Sâmbătă sunt așteptați doritorii, de la mic la mare, între orele 10:00 – 16:00.

Cei mici se pot plimba cu Tramvaiul Cofetărie, în timp ce vizitatorii mai mari pot viziona o demonstrație de forță a camionului „KrAZ”, fiind celebru pentru fiabilitate și capacitatea de intervenție în situații solicitante din punct de vedere mecanic.

Evenimentul este deschis publicului larg. STB menționează că toți copiii sub 18 ani trebuie să fie însoțiți de un adult pentru a lua parte la activitățile pregătite.

Principalele puncte de atracție ale expoziției de la Depoul Dudești

  • istoria transportului public
  • vizionare de mijloace de transport vechi și noi
  • joucuri interesante pentru cei mici
  • acces în cabina de condus

Programul integral de sâmbătă

  • toată ziua – vizionare autobuze, tramvaie și alte mijloace de transport din flota STB
  • ora 10:00 – deschiderea porților Depoului Dudești
  • ora 10:15 – plecare prima cursă cu Tramvaiul Cofetărie pe traseul Depoou Dudești – Șura Mare – Depou Dudești
  • 11:30 – plecare a doua cursă cu Tramvaiul Cofetărie pe traseul Depoou Dudești – Șura Mare – Depou Dudești
  • 13:00 – plecare a treia cursă cu Tramvaiul Cofetărie pe traseul Depoou Dudești – Șura Mare – Depou Dudești
  • 14:30 – plecarea a patra cursă cu Tramvaiul Cofetărie pe traseul Depoou Dudești – Șura Mare – Depou Dudești

Capacitatea maximă a Tramvaiului Cofetărie este de 40 de locuri. În interiorul tramvaiului vor avea loc activități pentru copii. Cei care nu vor participa la plimbarea cu Tramvaiul Cofetărie vor putea vizita mijloacele de trasnport expuse în Depoul Dudești. Aceștia vor afla informații despre istoria transportului public în Capitală și vor participa la activitățile organizate pentru ei în curtea depoului.

Te-ar putea interesa și:

Cookies