Camionul blocat în Pasajul Unirii avea caroseria modificată. Șoferul a fost amendat, iar PS4 anunță măsuri suplimentare de protecție și semnalizare

12 ian. 2023
764 Afișari
Camionul blocat în Pasajul Unirii avea caroseria modificată. Șoferul a fost amendat, iar PS4 anunță măsuri suplimentare de protecție și semnalizare
Sursa foto: Grup Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Camionul blocat, joi dimineață, în Pasajul Unirii din Capitală, avea caroseria modificată, iar șoferul a fost amendat pentru că nu a respectat legislația, anunță PS4.

Totodată, Primăria Sectorului 4 transmite că, până la sfărșitul săptămânii viitoare, vor fi elaborate nooi măsuri suplimentare de protecție și semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

Camionul blocat în Pasajul Unirii avea caroseria modificată, iar șoferul a fost amendat

„Un camion cu caroseria modificată a rămas blocat în Pasajul Unirii. Șoferul nu a respectat legislația rutieră și a fost amendat”, anunță Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă, la scurt timp după incident.

PS4 anunță că, în pofida echipajului de poliție locală prezent la intrarea în pasajul rutier, a sistemelor de presemnalizare activate, a indicatoarelor și a marcajelor rutiere, în cursul zilei de joi, 12 ianuarie 2023, încă un conducător auto nu a respectat regulile de circulație și a intrat în Pasajul Unirii. Șoferul conducea  un vehicul cu o înălțime mai mare decât cea maxim admisă.

În urma verificărilor, polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, deși în talonul camionului este trecută înălțimea de 3,39 metri, în realitate, măsurătorile au indicat o înălțime de 3,72 metri, deoarece caroseria a fost modificată.

„Toate incidentele ce au avut loc până acum în interiorul pasajului rutier au avut la bază ignorarea și nerespectarea regulilor de circulație, fapt dovedit prin procesele verbale întocmite de către Poliția Rutieră”, transmite PS4.

Vor fi elaborate măsuri suplimentare de protecție și semnalizare

Primăria Sectorului 4 anunță că, în colaborare cu Poliția Rutieră și cu Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Capitalei va elabora, până la sfârșitul săptămânii următoare, măsuri suplimentare de protecție și semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

„Indiferent de câte mijloace de semnalizare și protecție vom utiliza, ignorarea regulilor de circulație și a sistemelor montate vor genera în continuare incidente de această natură”, declară PS4.

În continuare, șoferii sunt sfătuiți să respecte cu strictețe prevederile Codului Rutier.

Cookies