ȘTIRI

Camil. Un oarecare @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Camil. Un oarecare

De Răzvan Ropotan
Cu: Ştefan Huluba
Foto: Cristina Ivan

Regia: Răzvan Ropotan
Durata: 60 min
Rezervări: Teatrul de Sufragerie: Str. General Grigore Cobălcescu nr. 51, et. 1 / 0723 565 113 /teatruldesufragerie@gmail.com

Numele lui este Camil. Militaru Camil (numele lui din catalog…) Este un oarecare, dar îţi propune un joc „de-a v-aţi ascunselea” cu regulile de la „Adevăr sau Provocare”. Interactiv şi experimental. O întâlnire intimă, mai mult decât un spectacol cu un om gata să se deschidă în faţa celor care vor să-l asculte. Premiul Juriului pentru cea Mai Buna Interpretare a unei Monodrame de tip Confesional la Festivalul ExistenS din Tukums Letonia.

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button