BAZAR

Camere de supraveghere de orice tip

Modulare

Camerele de supraveghere video modulare sunt montate pe un suport si de asemeni sunt de diferite tipuri pentru diferite cazuri, cum ar fi: dome, anti-vandal, cu termo-carcase. In capabilitatile lor, acestea sunt inferioare altor tipuri de dispozitive care arata mult mai solide. 

Hull

In esenta, acestea sunt aceleasi modele modulare, putand prelua diferite comenzi, setari, conectori, datorita faptului ca sunt amplasate din fabrica pe carcasa, procesul de instalare devenind mult mai convenabil. Modelele pentru case sunt disponibile cu lentile incorporate si interschimbabile. Ultima versiune ofera mai multe posibilitati de adaptare a camerei la diferite conditii de operare. Camerele de acest fel pot fi atribuite dispozitivelor profesionale. In aparenta, camerele video sunt clasificate chiar si dupa forma, cum ar fi:

  • cilindrice,
  • dom,
  • un con trunchiat,
  • cubic etc.

In plus, pot avea dimensiuni standard sau in miniatura. Trebuie remarcat faptul ca atunci cand alegi o camera CCTV, tipul de carcasa este decisiv din punct de vedere al designului, al usurintei de instalare pentru o anumita camera, deoarece setul de caracteristici tehnice nu depinde direct de tipul de locuinta.

Un alt tip de camera supraveghere care se remarca, este cea miniaturala. Camera de supraveghere in miniatura poate fi furnizata cu lentile  PIN-HOLE, avand cativa milimetri, ceea ce reprezinta un diametru neglijabil, si care permit instalarea pe diferite structuri, cum ar fi pereti, tocuri, prevenind astfel eventualele acte de vandalism. De remarcat este faptul ca aceste camere de supraveghere pot fi clasificate si dupa metoda de transmisie a semnalelor, si anume dispozitive fara fir si dispozitive cu fir.

Alegerea diferitelor tipuri de camere de supraveghere

Alegerea unei camere de supraveghere pentru un anumit obiectiv planificat pentru a fi supravegheat video, este destul de individuala, si totusi se pot observa anumite tendinte:

  • Pentru birouri, cel mai frecvent se utilizeaza camere de supraveghere dome, care prin designul lor, au capacitatea de a se potrivi in aproape orice decor, in ciuda domeniului oarecum limitat de vedere, din cauza instalarii pe plafon.
  • Utilizarea camerei de supraveghere de tip consola iti permite sa o plasezi pe aproape orice structuri de constructii, putand alege campul vizual sigur, schimbandu-l in timpul operatiunii, daca este necesar, astfel incat acesta camera de supraveghere este de preferat.
  • Pentru case sau apartamente, sunt preferate camerelele miniaturale, deoarece demonstratia sistemului de supraveghere video instalat, este necesara in majoritatea cazurilor, ceea ce nu este necesar in acest caz.

Videocamere exterioare cu iluminare IR 

 

Aceste camere de supraveghere sunt parte integranta a supravegherii externe la instalatii cu risc ridicat, complexe de securitate, depozite, locuri de parcare, locuri industriale. In cazul dispozitivelor  bugetare, camerele de supraveghere de strada au o rezolutie standard si sunt mai des folosite, fiind destinate obiectivelor cu un nivel scazut de protectie. Pentru astfel de obiecte este mai bine sa folosesti camere CCTV   TVC-7030 IR si TVC-7031 IR-T VF, datele camerei fiind o matrice cu o rezolutie de 700 de linii TV, care permite obtinerea unei imagini de ansamblu asupra obiectivului si nu una detaliata, de pana la 25 m.  La camerele de supraveghere bugetare, sunt utilizate dispozitive stradale cu rezolutia in crestere si , de asemenea, sunt incluse modele cu iluminare in infrarosu, cum ar fi: LVIR-5021/012 si TVC-5031, cu camera de date VF IR-T care au au aceleasi caracteristici, cu exceptia claritatii matricei. Cu aceste camere, rezolutia este marita la nivelul de 520 si 600 TVL.

Camere de supraveghere de top (scumpe)

 

Camerele de supraveghere scumpe au cerinte ridicate si sunt utilizate stradal, avand lumina de fundal cu rezolutie inalta. Printre camerele care indeplinesc aceste cerinte, sunt include modele cum ar fi: LVIR-7042/012 VF, TVC-7030 IR, precum si LVIR-7041/012 VF. O caracteristica a acestor camere este prezenta unei matrice de 700 TVL de inalta rezolutie, astazi aceasta fiind rezolutia maxima pentru camerele analogice. Camera video LVIR-7041/012 VF are o serie de caracteristici atunci cand lucreaza in intuneric. Tehnologia 3D-DNR ajuta la reducerea zgomotului din imagine, in detrimentul economiei de spatiu pe hard disk, deoarece camera de supraveghere cu aceasta tehnologie are un senzor de miscare mai putin sensibil la precipitatii sezoniere (zapada si ploaie) si care ii permite sa creasca timpul de inregistrare cu 15%, comparativ cu camerele de supraveghere conventionale.

 

 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button