Camera Notarilor Publici București. Modalitatea de calcul a impozitului pe venitul realizat din tranzacții imobiliare încheiate în 2023-în noua versiune a paginii de internet

18 ian. 2023
173 Afișari
Camera Notarilor Publici București. Modalitatea de calcul a impozitului pe venitul realizat din tranzacții imobiliare încheiate în 2023-în noua versiune a paginii de internet
Camera Notarilor Publici București. Modalitatea de calcul a impozitului pe venitul realizat din tranzacții imobiliare încheiate în 2023-în noua versiune a paginii de internet. Imagine simbol: Pexels

Camera Notarilor Publici București are o nouă versiune a paginii de internet. Aici sunt disponibile informații de actualitate, iar publicul poate descărca și cereri pentru procedurile notariale.

Camera Notarilor Publici București. O nouă versiune a paginii de internet

Noua interfață a site-ului www.cnpb.ro al Camerei Notarilor Publici București (CNPB) oferă un acces facil la informațiile și serviciile notariale oferite publicului, precum plata impozitului datorat pe venitul realizat din vânzări imobiliare încheiate în anul 2023, aplicarea apostilei sau supralegalizării, taxele notariale¸ avantajele procedurilor notariale față de procedurile judecătorești.

Cele mai utilizate cereri în procedurile notariale pot fi descărcate direct de pe site din secțiunea ”Formulare cereri”, iar la rubrica „Întrebări frecvente” sunt răspunsurile la cele mai frecvente solicitări notariale. Pentru cei care doresc să urmeze o carieră notarială, rubrica „Cum devin notar” publică în mod constant date cu privire la desfășurarea concursurilor de admitere în profesie.

În cadrul site-ului sunt și informații despre acțiunile notarilor din Camera Notarilor Publici București, despre ziarul on-line, Notar de București, sau despre Fundația Notar 2006, despre voluntariat sau acțiunile de fundraising, despre rolul și atribuțiile pe care le are un notar public.

Site-ul www.cnpb.ro este un instrument util și facil pentru accesul la serviciile notariale. Mai multe informații și secțiuni din cadrul noului site puteți regăsi la adresa: www.cnpb.ro .

Informații despre organizația profesională

Camera Notarilor Publici București este o organizație profesională, cu personalitate juridică. A fost constituită în 22 iulie 1995 și reunește toți notarii publici din circumscripția Curții de Apel București, respectiv din Municipiul București și județele Călărași, Giurgiu, Ialomița, Ilfov și Teleorman.

Începând din septembrie 2022, toate serviciile Camerei Notarilor Publici București care au funcţionat la fostul sediu din Bucureşti, str. G-ral H. M. Berthelot nr. 42A, Sectorul 1, își desfășoară activitatea în noul sediu din Bucureşti, Str. Știrbei Vodă nr. 58, Sectorul 1.

Camera Notarilor Publici București este organizată și funcționează în baza Legii notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995, a Regulamentului din 2013 de aplicare a Legii notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995, a Statutului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România și a Regulamentului propriu de organizare și funcționare.

Cookies