ȘTIRI

Camelia Voiculescu, după condamnarea lui Dan Voiculescu: „Tatăl meu a luptat împotriva unui regim”

În comunicatul transmis vineri agentiei Mediafax se mai spune că atât conducerea, cât şi angajaţii Intact Media Group au luat act cu dezaprobare de hotărârea instanţei privind procesul în care este implicat fondatorului trustului, Dan Voiculescu.

Conform sursei citate, conducerea şi angajaţii Intact Media Group consideră că „este vorba de un abuz intolerabil într-un stat de drept”, iar această măsură reprezintă „o încercare vădită de intimidare” a televiziunii de ştiri Antena 3, care face parte din grupul Intact.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi sfidează nu doar practicile justiţiei într-o ţară democratică, parte a Uniunii Europene, ci chiar principiile statului de drept, atât de invocat tocmai de către cei care nesocotesc legea. Astăzi, printr-o încălcare flagrantă a drepturilor la un proces corect, tatăl meu plăteşte pentru ca presa să nu fie monocoloră în România. Pentru curaj. Combaterea constantă a unui un regim care a confiscat voturile a 7,4 milioane de români, regim care a umilit şi nedreptăţit o mulţime de oameni, nu poate fi însă oprită prin acest abuz samavolnic. Jurnaliştii acestui Grup, pe care tatăl meu l-a fondat acum mai bine de douăzeci de ani şi care a devenit cea mai puternică platformă de media din România, vor continua să rostească adevăruri despre un sistem care vrea să confişte demnitatea. Puterea acestui Grup a fost construită cu girul de încredere al publicului, care ne-a onorat şi ne-a confirmat misiunea noastră jurnalistică. Milioane de oameni au putut urmări, prin anchetele jurnalistice ale Antenei 3, cum legea este încălcată de oamenii legii, cum libertatea este vândută, devenind martori ai creării unui sistem închis, care calcă în picioare drepturi şi libertăţi elementare”, spune Camelia Voiculescu, acţionar şi preşedinte al IMG, în comunicat.

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la 10 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE, în dosarul ICA, pentru spălare de bani şi un prejudiciu de 60 milioane de euro. El s-a predat la scurt timp dupa pronuntarea sentintei. În acelaşi dosar, medicul Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ANI DE INCHISOARE CU EXECUTARE.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button