ARHIVA B365

Camelia Voiculescu, audiată la DNA

Camelia Voiculescu a plecat de la DNA dupa circa doua ore.

Dan Voiculescu se afla in prezent in penitenciar, unde executa o condamnare de 10 ani inchisoare primita in dosarul ICA.

In timpul detentiei, Dan Voiculescu a scris 10 carti: ‘A patra cale’, ‘Efecte de antrenare a investitiilor straine in economia romaneasca 1990-2014′, ”Economia romaneasca’, ”Investitii straine directe – vector al dezvoltarii economice’, ”Managementul riscului in accesarea si gestionarea fondurilor europene’, ‘A new theory of the value. Conferinta internationala’, ”Omenirea incotro?’, ”Dezvoltarea economica durabila’ – coordonate de Dumitru Miron, ”Clasa de mijloc. Teoria si practica antreprenoriala’ – coordonator Ion Smeureanu, ”Competitia economica’ – coordonator Valeriu Potecea.

Pe 12 ianuarie, procurorii DNA au deschis un dosar in legatura cu lucrarile scrise de detinuti, in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de favorizarea faptuitorului, in modalitatea ajutorului dat unor persoane condamnate pentru infractiuni de coruptie, in scopul de a ingreuna executarea pedepselor aplicate de instantele de judecata, potrivit Agerpres.

DNA suspecteaza ca fapta ar fi fost savarsita de mai multe persoane care au actionat concertat in scopul de a crea aparenta ca sunt indeplinite conditiile legale pentru ca persoanele condamnate sa fie liberate conditionat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button