ARHIVA B365

Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea, judecătorii care l-au CONDAMNAT pe Dan Voiculescu

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE INCHISOARE: Dan Voiculescu a fost condamnat de completul de judecători format din CAMELIA BOGDAN şi MIHAI ALEXANDRU MIHALCEA. 

CAMELIA BOGDAN este cea care a condus şedinţa de judecată, este cunoscută în sistemul judiciar ca unul dintre cei mai bun specialişti în analiza infracţiunii de spălare de bani şi o adeptă a proceselor judecate alert şi riguros, potrivit Gândul.

CAMELIA BOGDAN a fost cea care a judecat până la un moment dat în dosarul în care Sorin Ovidiu Vântu a fost condamnat pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Ea a fost eliminată din complet pentru că judecătoarea Elena Burlan, de la Tribunalul Bucureşti, a considerat că judecă mult prea repede dosarul.

Tot CAMELIA BOGDAN este cea care a dispus condamnarea omul de afaceri Ştefan Riza la 12 ani de închisoare. La Curtea de Apel, acesta a primit o reducere a pedepsei la 3 ani. Reducerea a fost acordată de către nimeni altul decât judecătorul Stan Mustaţă, cel care a fost arestat pentru corupţie şi care a fost desemnat iniţial să judece dosarul lui Dan Voiculescu.

CAMELIA BOGDAN are şi o bogată expertiză în infracţiunile economice, în special în cele legate de spălarea banilor.

Judecătorul MIHAI ALEXANDRU MIHALCEA a fost promovat şi el, de curând, la Curtea de Apel Bucureşti. MIHAI ALEXANDRU MIHALCEA a fost judecător la judecătoria Buzău până în 2010.

Judecătorul MIHAI ALEXANDRU MIHALCEA a refuzat să-l elibereze condiţionat pe Sorin Ovidiu Vântu pe motiv că acesta „nu a făcut eforturi deosebite pe calea reeducării sale” şi „nici nu a încercat să se remarce într-un mod deosebit”. Instanţa a avut suspiciuni cu privire la modul în care Vântu a putut să dea peste 3.000 de telefoane din închisoare.

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE INCHISOARE:

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la 10 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE, în dosarul ICA, pentru spălare de bani şi un prejudiciu de 60 milioane de euro. El s-a predat la scurt timp dupa pronuntarea sentintei. În acelaşi dosar, medicul Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ANI DE INCHISOARE CU EXECUTARE. Instanţa a dispus, de asemenea, CONFISCAREA terenului pe care se află sediul posturilor TV din grupul Intact, dar şi a 3,5 milioane de dolari din averea omului de afaceri (plus încă 10 milioane de dolari din averea fiicelor sale). 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button