Călin Tudose, despre liderii USR/PNL: „Campioni ai bullingului politic şi ipocriziei”

de:
09 sept. 2020
15 Afișari
Călin Tudose, despre liderii USR/PNL:

ALEGERI LOCALE 2020. „CELE DOUĂ FELURI DE USR/PNL-IȘTI : IMPOSTORII ȘI ELECTORATUL
Încep cu simpatizanții, în foarte mare majoritate oameni onești, serioși și aplicați în muncile pe care le prestează, oameni deschiși la schimbare (în bine) și care cred într-un viitor mai bun pentru această țară. Toată stima, doamnelor și domnilor! În definitiv, o ideologie curată de dreapta nu poate decât să schimbe lucrurile spre bine!
Continui și termin alocuțiunea cu leaderii USR/PNL, campioni ai bulling-ului politic, ai ipocriziei și ai afacerilor dubioase în general cu statul și cu orice fond financiar de oriunde, care poate fi „carotat” spre buzunar. Marea majoritate a acestor leaderi impostori, hedoniști de formație, disprețuiesc munca ce crește o afacere organic prin trudă și s-au specializat pe „tunurile” date prin intermediul asociațiior, ONG-urilor și a tuturor formelor de consultanțe care implică de fapt editarea unei proceduri direcționate în special către o entitate bugetară, urmată de emiterea instantanee a unei facturi babane. Niciodată nu voi putea să înteleg acest „modus operandi” mizer prin care unii „baieți/fete deștepți/e de conjunctură” se pot îmbogăți, în disprețul pentru ceilalți care chiar muncesc. De unde atâta ipocrizie ca ulterior să blamezi constant și cu consecvență, locul de unde de fapt iei banii și-i bagi în saltea, ca mai apoi să stai crăcănat și cu conștiința împăcată la terasă pe Calea Victoriei și să explici tuturor că tu ești viitorul și toți ceilalți trebuie să fie exterminați pentru că sunt proști și retrograzi.
Indivizi cum sunt franțuzoaica dedulcită la bine în România Clotilde Armand, campionul la scris hârtii pe bani grei Ciprian Ciucu, acest „zilier” (cum s-a autodenumit) care nu a avut proiecte în Consiliul General pentru că nu a avut cu cine si de ce (ignorând bucureștenii care l-au trimis acolo), acest funcționar public care a absentat la ședintele Consiliului General, care candidează din frustrare, că el „n-are”, of, măi Ciprian…, impostorul Dan Barna care se visa Președintele României și atâți alții care reprezintă astăzi atât de dizgrațios DREAPTA nu sunt nimic altceva decât o jignire la adresa opțiunii politice la vot a unei categorii de electorat.
Intrați pe link-urile afișate pentru a va convinge singuri:
https://www.google.ro/amp/s/lumeapolitica.ro/anchete/clotilde-fondurile-publice-si-boala-inventata-pentru-a-le-obtine/amp/
https://www.romaniacurata.ro/baietii-destepti-ai-guvernului-ciolos-iii-azi-cristian-ghinea/
https://fpam.ro/?p=4085
https://www.google.ro/amp/s/evz.ro/apropiati-macovei-finantari-bani.html/amp
https://grupul.ro/ministrul-ghinea-se-foloseste-de-o-retea-de-intimi-macovisti-pentru-a-baga-in-buzunar-sute-de-mii-de-euro-din-fonduri-europene/
https://www.riseproject.ro/articol/adevarul-despre-dan-barna/
Ar mai fi un milion de link-uri, nu cred că este necesar să mai adaug.
Pun o întrebare simplă adresată unei comunitați de oameni decenți, riguroși în gândire:
CUM PUTEM SĂ NE LĂSĂM CETATEA CONDUSĂ DE UN AȘA TIP DE PSEUDO POLITICIENI?
Cât de derutat (și alimentat cu ură televizată) să fi ca electorat, pentru a valida prin vot candidaturile unor așa impostori, unor așa ipocriți politicianiști de cea mai ridicolă speță morală? Nu vă rămâne gura strâmbă, măi candidaților, când vorbiți despre „furt”, „contracte cu statul”, „corectitudine”, „etică” acuzând numai pe alții?”, a scris Călin Tudose pe pagina sa de socializare. 

În urmă cu doar câteva zile, Tudose a mai avut o postare acidă la adresa contracandidatului său, Ciprian Ciucu (PNL). 

CITEŞTE ŞI Tudose, candidat la Sectorul 6, din nou în conflict cu Ciucu: „Nu mai minți oamenii că transpiri”

ALEGERI LOCALE 2020. Călin Tudose, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) pentru funcția de primar al Sectorului 6, a intrat din nou în conflict cu contracandidatul său de la PNL, Ciprian Ciucu. Într-o postare pe pagina de socializare, Tudose îl ironizează pe candidatul PNL din cauza lipsei apei calde în anumite sectoare ale Capitalei, problemă ce s-a acutizat în ultima perioadă când au fost demarate lucrări ample de modernizare a rețelei de termoficare. Detalii, aici. 

CITEȘTE ȘI O nouă mișcare politică în Sectorul 6. Călin Tudose a părăsit PMP pentru PER și candidează ca primar

ALEGERI LOCALE 2020. Călin Tudose, actualmente Consilier Local din partea PMP în cadrul Consiliului Local al Sectorului 6, trece cu arme și bagaje la Partidul Ecologist Român (PER), fiindu-i oferităa poziția de președinte interimar al organizației PER din Sectorul 6 și totodată candidatura pentru poziția de primar în cadrul alegerilor locale din septembrie 2020. Detalii, AICI. 

În urmă cu doar câteva zile, Tudose l-a atacat din nou pe candidatul PNL la Sectorul 6, Ciprian Ciucu, pe care l-a numit în cadrul unei emisiuni televizate „macovist sadea și doar în subsidiar liberal”. 

ALEGERI LOCALE 2020. „Seara trecută, la emisiunea lui Silviu Mânăstire, domnul candidat cu fruntea transpirată, nu de la vreo muncă, ci din lipsă de idei, numit Ciprian Ciucu, m-a catalogat ca fiind un „individ care face diversiuni” plus alte aiureli pornite din nimic altceva decât din frustrare și neputință.

Vreau să-i spun lui Ciprian Ciucu că nu are nicio legătură cu liberalismul, săracul de el e speriat de orice competiție directă cu oricine și logic, fiind în primul rând macovist sadea și doar în subsidiar liberal, nu poate câștiga decât dacă va concura de unul singur.

În altă ordine de idei eu și Ciprian Ciucu am avut diverse întâlniri și diverse discuții, din care eu personal nu am rămas cu nicio idee fabuloasă, ba din contră, mi-am dat seama că macovistul nu are nicio putere de decizie și că este doar „un produs”. Mă amuză la culme că știe asta și că o să pună, cu lacrimi în ochi, mâna pe telefon să le sune pe „mami Vio” și pe „buni Moni”.

ALEGERI LOCALE 2020. Mi-a mai plăcut mult cum dl. Mânăstire îl tot întreba pe M10-ist despre munca lui, iar Ciprian Ciucu tot își împacheta în vorbe frumoase butaforia de job. Eu sunt sigur că Ciprian Ciucu n-a bătut un cui în viața lui, pentru el capitalismul însemnând să plimbe 3 trei foi în portbagaj, să facă un curs de-o oră între trei opriri la restaurant și să-l invidieze în secret pe Dan Barna pentru că a făcut mai multi bani cu aceeași rețetă. Plus să se dea cu cremă pe palme. Pentru mine toți acești răsfățați, băiețași sterili de cafenea, nu reprezintă mai nimic și nu sunt soluția niciunei ecuații. Mergeți la muncă, fraților, fiți bărbați!

ALEGERI LOCALE 2020. Închei, candidatule la neant, prin a-ți spune „noapte bună”!
Când te trezești din somn ar trebui să asculți sfatul lui Daneș Mihai: „Vorbește despre tine (și deloc despre alții, sfatul meu) chiar dacă n-ai nimic de spus!”, a scris Călin Tudose pe pagina sa de socializare. 

Recent, Ciprian Ciucu s-a aflat iarăși în mijlocul unui alt scandal politic, fiind numit de fostul USR-ist Mihai Daneș drept „Neofit şchiop al politicii din Sectorul 6”. 

ALEGERI LOCALE 2020. Se ascut cuţitele în lupta pentru Primăria Sectorului 6. Candidatul independent Mihai Daneş (fost USR) oferă pe pagina sa de socializare detalii din întâlnirea pe care a avut-o recent cu candidatul PNL, Ciprian Ciucu, şi explică cum şi-au împărţit partidele de dreapta sfere de influenţă pentru aranjarea jocului politic. „Bineînțeles că ai crezut că ți se cuvine ca eu să renunț în orice moment la candidatura mea și să iți pun pe tavă simpatia capitalizata de mine. Sper că în acele momente te uitai foarte sincer în ochii lui celor de la USR și le făceai promisiuni, că doar asta înseamnă politicianism”, a scris Daneş pe Facebook. Mai multe detalii, aici. 

Cookies