PNL Satu Mare A APROBAT înscrierea lui Tăriceanu în partid. Filiala judeţeană se OPUNE

de:
22 mai 2014
0 afișări
PNL Satu Mare A APROBAT înscrierea lui Tăriceanu în partid. Filiala judeţeană se OPUNE

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Satu Mare, Calin Popescu-Tariceanu si-a anuntat reintoarcerea in PNL, la organizatia din Satu Mare.

„Am spus mereu ca sunt dispus sa revin in PNL. Accept invitatia de a reveni in PNL”, a declarat Calin Popescu-Tariceanu, potrivit pesurse.ro.

Biroul Politic Teritorial al PNL Satu Mare a validat, joi, cererea de adeziune a lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Cererea de adeziune a fost votată în unanimitate de către membrii biroului politic prezenţi la şedinţă, informează romaniatv.net. 

Liderul PNL Crin Antonescu a fost întrebat, joi, la Palatul Parlamentului, dacă preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a reînscris în PNL la Satu Mare, el arătând că nu ştie, dar că nu este exclus.

„Nu ştiu, dar nu este exclus, pentru că există foarte mulţi oameni care în aceste zile se înscriu în PNL”, a răspuns Antonescu.

El a precizat că există un caz similar la Slatina.

„Există un caz şi la Slatina, un om care a plecat acum trei luni, şi-a dat seama că a luat-o pe căi greşite şi s-a reînscris acum, mi-a spus domnul Gigel Ştirbu. Deci sunt foarte mulţi oameni care se reînscriu”, a precizat Antonescu.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a mers la Satu Mare astazi pentru al sustine pe candidatul la functia de deputat in Parlamentul Romaniei, Ovidiu Silaghi.

In urma cu 2 zile, Klaus Iohannis isi exprima increderea ca Tariceanu se va intoarce in PNL, precizand ca decizia fostului presedinte al partidului de a pleca din randurile liberalilor a fost o greseala. Primarul Sibiului mai spunea in 19 mai ca Tariceanu nu se va intoarce ca lider in PNL.

„Calin Popescu Tăriceanu se poate intoarce in PNL, insa nu va fi primit”. Avertismentul a venit din partea liderului liberal Crin Antonescu care a mentionat acum cateva zile foarte clar ca fostul premier nu mai are loc in formatiune

Cookies