Călin Murg, PDL Bucureşti, despre candidatura lui Irinel Columbeanu la Primăria Capitalei: „Monica ar avea şanse mai mari decât el”

de:
04 ian. 2012
3 Afișari
Călin Murg, PDL Bucureşti, despre candidatura lui Irinel Columbeanu la Primăria Capitalei:

De exemplu, şeful UNPR Bucureşti – Neculai Onţanu (primarul Sectorului 2), consideră că Irinel Columbeanu nu este deloc un candidat ce merită ignorat: ,,Irinel Columbeanu este un candidat important, cunoscut de lume. Are o popularitate foarte mare”, a afirmat Onţanu, citat de Ziarul Ring.

Pe de altă parte, şeful grupului PDL din Consiliul General, Călin Murg, îl sfătuieşte să candideze la Izvorani: ,,Nu cred că ia nici unu la sută. Dacă ar candida Monica, ar avea mai multe şanse decât el. Mai bine s-ar apuca de telenovele”, a apreciat Murg.

De asemenea, analistul politic Bogdan Chireac este de părere că intrarea lui Irinel Columbeanu în cursa pentru şefia Capitalei caracterizează starea actuală a vieţii politice româneşti. „Candidatura acestui ins demonstrează că penibilul în politica românească nu mai are limite”, consideră Chireac.

Cozmin Guşă, care a consiliat de-a lungul timpului, mai mulţi preşedinţi ai ţării şi a candidat el însuşi la Primăria Bucureşti i-a recomandat ieri lui Irinel Columbeanu să îşi cumpere pantofi cu toc, pe modelul Nicolas Sarkozy „pentru că românilor le plac bărbaţii impunători”. Vezi aici ce alte sfaturi i-a mai transmis lui Irinel.

Irinel Columbeanu a anunţat prin intermediul unui filmuleţ postat pe internet că vrea să candideze la Primăria Capitalei (Vezi VIDEO). Acesta a menţionat că nu vrea să beneficieze de sprijinul niciunui partid poilitic, ci va candida independent.

Cookies