Călin Murg, consilier PDL în CGMB: întrebările de la referendum ar putea fi modificate

de:
01 mai 2011
0 afișări
Călin Murg, consilier PDL în CGMB: întrebările de la referendum ar putea fi modificate

Călin Murg, consilier PDL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti a declarat că prin întrebările PDL din campania out-door în legătură cu referendumul ce va fi organizat în Bucureşti “s-a vrut deschiderea unei dezbateri pe anumite teme” şi că „nu s-a dorit să se creeze confuzii printre bucureşteni”.

Consilierul a recunoscut că întrebarea privitoare la eutanasierea câinilor „nu are de-a face cu referendumul pentru Legea Capitalei şi că aceasă problemă trebuie reglementată de o lege care se află acum în dezbatere la Parlament”. “Repet am pus această întrebare pentru a lansa în dezbatere o temă…”, a răspuns Murg întrebat, în repetate rânduri, de ce există o discrepanţe între întrebările campaniei PDL şi cele stabilite de CGMB.

Democrat-liberalul a mai afirmat că o altă întrebare trebuie “să se refere clar dacă se vor desfiinţa sectoarele sau nu”, iar alta „să facă referire la o cât mai bună alocare a banilor în administraţiile din Bucureşti”.

Declaraţiile consilierului din Consiliul General vin în contextul în ca campania outdoor a PDL, dar şi de pe internet, pentru referedumul din Bucureşti promovează alte întrebări decât cele oficiale, care se vor regăsi pe buletinele de vot, un exemplu fiind întrebarea despre eutanasierea câinilor fără stăpân.

Cookies