ȘTIRI

Calin Crisan @ Mixtapes #2

Printre dj rezidenti, dj invitati, concerte cu trupe romanesti si straine, uneori uitam cat de mult conteaza muzica de la orele acelea cand n-ai chef decat de-o bere cu cativa prieteni. Vino marti in Club Control, pentru un program cu muzica de conversatie, iar invitatii nostri sigur va vor face macar o data sa mergeti pana la pupitru sa intrebati cine canta.

In a doua editie, pe 31 ianuarie, vine alaturi de noi Calin Crisan, membru necontestat al cercului restrans al celor cu mai mult de 200 de prezente langa si pe scena clublui, in diferite ipostaze, toate muzicale. Nu e prima oara nici cand este dj oficial, cel mai recent deschizand pentru Suie Paparude la finalul anului trecut.

Calin Crisan vine cu un colaj armonios de electronica unduitoare cu ingrediente precum Amon Tobin, Trentemoller, Modeselektor, Apparat, Bonobo. Ne asteptam ca de data asta sacam depasim programu!

Mixtapes, in fiecare marti seara de la 8 la 10, in Front Control. Selectii de muzica alese de pasionati de muzica. Unii cu experienta in spatele pupitrului, altii fara, dar toti cu multa experienta de ascultat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button