Calif se extinde într-o nouă zonă din București

de:
25 ian. 2016
5 afișări
Calif se extinde într-o nouă zonă din București

Restaurantele Calif au ajuns la o cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro in 2015, informeaza wall-street.ro.

Dupa ce sediul din Centrul Vechi a fost inchis temporar. Dar Calif vrea sa se extinda cu macar doua unitati Calif, in afara mall-urilor.

„Mall-urile au venit catre noi, dar am refuzat momentan. Nu vrem sa intram intr-un mall acum”, explica Tanase.

„Sunt zone bune, zona de nord sau zona de sud. Unii vor Calif in afara Bucurestiului, dar aici e mai greu”, spune proprietarul restaurantelor. El mentioneaza ca extinderea in tara e aproape imposibila anul acesta, din cauza modelului de business si functionare, care se bazeaza pe un centru de productie asociat restaurantelor.

„E mai greu sa ne extindem. Avand centrul de productie, sa mergem la Calif la Cluj sau la Timisoara, unde avem solicitari foarte multe, ne va fi foarte greu. Un drum pana la Cluj inseamna sapte ore si am pierde o zi din durata de valabilitate a semifabricatelor respective. Cand ai maximum trei zile, nu poti sa risti. Ar trebui sa facem un centru de productie local”, a mai spus Radu Tanase. In viitor, el ia in calcul o asemenea investitie. Anul acesta, Calif urmareste zona de nord a Bucurestiului pentru extindere si, probabil, zona de sud.

Cookies