Calendarul Legii Bugetului, discutat miercuri seară de Parlament

de:
09 dec. 2015
0 Afișari
Calendarul Legii Bugetului, discutat miercuri seară de Parlament

Proiectul Legii bugetului de stat pe 2016 şi al Legii bugetului asigurărilor sociale a ajuns, miercuri seară, în Parlament, potrivit unor surse politice citate de Mediafax. 

Constantin, despre bugetul pe 2016: „Un fel de copy-paste nereuşit după bugetul lăsat de Ponta”

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, că proiectul de buget pe anul 2016 este „un fel de copy paste” după bugetul lăsat de Victor Ponta, dar un „copy paste nereușit”.

Miercuri seară, în jurul orei 20.00, va avea loc o şedinţă a conducerii Parlamentului, în care se va decide calendarul pentru depunerea amendamentelor senatorilor şi deputaţilor, dezbaterilor din cadrul comisiilor de specialitate, precum şi programul de adoptare în plen. Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că se urmăreşte adoptarea unui calendar accelerat, astfel încât votul final asupra bugetului să fie dat cel târziu la mijlocul săptămânii viitoare.

Bugetul pe 2016 a fost adoptat de Guvern. Magistrala 5 de metrou, printre priorităţile Guvernului

UPDATE Guvernul Cioloș a adoptat, în ședința de joi, bugetul pentru anul 2016. Miercuri seară, în cadrul unei declaraţii de presă şe această temă, premierul Dacian Cioloş a anunţat că magistrala 5 de metrou Drumul Taberei Eroilor se află pe lista de priorităţi a Guvernului.

Astfel, cel mai probabil, conducerea Parlamentului va decide ca amendamentele să fie depuse cel târziu vineri, urmând ca tot de vineri să înceapă şi discuţiile în comisiile de specialitate, care vor aviza bugetele fiecărui ordonator de credite în parte (instituţii şi ministere).

Cookies